Cativa soldati rusi filmati in timp ce fura dintr-un magazin din Ucraina

Mai multi soldati rusi au fost filmati in timp ce fura dintr-un magazin din Ucraina. Imaginile au fost facut publice pe Twitter.

https://twitter.com/i/status/1497853307842273280

Foarte multe informatii au aparut in spatiul public in ultimele zile cu privire la lipsurile pe care le au soldatii rusi aflati pe teritoriul Ucrainei, de la combustibil si pana la hrana.

Publicitate

Un oficial al NATO a precizat, sambata, ca Rusia intampina probleme in invazia sa asupra Ucrainei. El spune ca rusii sunt in urma programului si ca situatia incepe sa le scape de sub control. Potrivit acestuia, rusii „sunt in criza de combustibil, se misca mult prea incet, iar moralul este in mod evident o piedica”.

Articolul continuă după reclame

Un dialog intre un sofer ucrainean si mai multi militari rusi a devenit viral pe internet, dupa ce ucraineanul s-a oferit sa le remorcheze rezervorul fara combustibil inapoi in Rusia. Dialogul a fost filmat din masina ucraineanului, care opreste langa un tanc pe marginea drumului. Videoclipul postat pe retelele de socializare a devenit imediat viral.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.