Catalin Botezatu, adevarul despre viata lui personala. De ce nu are o iubita

Catalin Botezatu este un designer de moda si o personalitate TV din Romania. El este cunoscut pentru stilul sau excentric si caracterul puternic. In afara de cariera sa in moda, Botezatu este de asemenea implicat in afaceri si este proprietarul unui brand de haine si accesorii.

Designerul se bucura de un succes profesional imens, dar in viata privata lucrurile nu stau tocmai bine. Desi este unul dintre cei mai vanati barbati din showbiz, creatorul de moda nu a fost casatorit niciodata, iar relatiile sale nu durat foarte mult timp.

Catalin Botezatu, dezvaluiri despre viata lui personala.

Designerul s-a confesat pentru BZI dupa un eveniment care a avut loc la Iasi, unde designerul a venit insotit de peste 30 de modele nationale si internationale si a prezentat diferite tinute, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Catalin Botezatu a declarat ca, din cauza pasiunii pentru moda, a renuntat la viata lui personala!

Publicitate

„Trebuie sa renunti la ceva! Am renuntat la viata personala in favoarea unei vieti profesionale care imi da cele mai multe satisfactii. Fashion-ul si afacerile pe care le am imi dau cele mai multe satisfactii. Si am ales sa muncesc si sa nu-mi dezamagesc publicul. Sa incant ochiul privitorului, sa fiu un brand consumabil si realizez ca, datorita fanilor si consumatorilor de moda, exist si din acest punct de vedere, al respectului pe care il port, trebuie sa merg mai departe”, a declarat Catalin Botezatu.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.