Camelia Patrascanu, horoscop special. Luna Noua intoarce destinele zodiilor

Horoscop special. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Luna Noua in zodia Leu pe 16 august 2023.

Aceasta Luna Noua este una foarte tensionata, planetele se cearta unele cu altele. Efectul a inceput din 14 august. Punctul fix este in ziua de 16 august la ora 10 dimineata, inainte de pranz. E o perioada in care inflacararea, orgoliul, mandria, sunt la cote maxime.

Luna nu se intelege deloc bine cu Uranus si nici cu Jupiter din Taur. Ajungem intr-un punct ireductibil. Trebuie sa trecem peste noi, cei care am gresit, si abia acum vom fi noi cu adevarat. Se pot produce tot felul de situatii carora trebuie sa le facem fata. Sunt stangacii, rusini care se pot crea. Pot fi stanjeneli in dragoste sau in relatiile afective.

Publicitate

BERBEC

Pentru Berbeci, e mult spirit transant. Folosesc un bisturiu cu care isi sondeaza inima. Renunta la anumite lucruri care le-au ingreunat inima. Renunta la vicii care nu sunt sanatoase nici pentru ei, nici pentru relatii.

TAUR

Pentru Tauri, aceasta Luna Noua e in raport cu familia. Poate au nedreptatit pe cineva sau nu au dat cat au trebuit sa dea. Pot face lucruri mari, au nevoie de o schimbare de atitudine. Multe se pot indrepta, se pot repara relatii.

GEMENI

Gemenii au curajul de a spune unor lucruri pe nume. Aceste marturisiri le fac fata de un prieten. Simt nevoia sa isi descarce sufletul. Intorc o problema sentimentala pe toate partile, poate inteleg chiar un tipar care se repeta in raport cu persoanele apropiate. Undeva e un nod, fac ceva ce nu e bine, chiar daca au buna intentie.

RAC

Racii au cu aceasta Luna Noua o schimbare a atitudinii fata de ei. Poate ca se reactiveaza niste momente in care s-au simtit nedreptatiti. Simt ca niciodata n-au facut parte, n-au fost primiti, n-au fost integrati in anumite grupuri. Acum se gandesc cand se traiesc pe ei cu adevarat.

Articolul continuă după reclame

LEU

Pentru Lei, aceasta Luna Noua se produce chiar in semnul lor zodiacal. E vorba de un context care nu se mai produce si isi dau seama ca se pot pune intr-o pozitie ciudata, neplacuta daca se retrag dintr-un anumit proiect. Unele dezamagiri pot avea legatura cu orice persoana apropiata. Pot spune un NU brusc si brutal.

FECIOARA

Pentru Fecioare, iubirea si relatiile amoroase sunt scoase in evidenta. Sunt stangace mai ales daca exista o diferenta de viziune, de principii. Au nevoie de deschidere pentru a integra punctul de vedere al celuilalt, cultura din care provine etc. Unele diferente pot periclita relatia in viitor.

BALANTA

Pentru Balante, aceasta Luna Noua pune in discutie filozofia iubirii. Poate nu mai au timp pentru partener, nu se sincronizeaza. Sunt dornice sa impartaseasca lucruri, dar vor sa aiba activitati in comun cu partenerul. Nu sunt multumite poate nici de anturajul partenerului de viata.

SCORPION

Scorpionii au o Luna Noua care ii ajuta sa isi contureze identitatea si calea de viata. Isi cauta rolul in fata unei comunitati, ai unei institutii. Vor sa isi contureze identitatea lor intr-o comunitate. Au de corectat posturi, situatii in care nu s-au ridicat la inaltimea demnitatii lor.

SAGETATOR

Pentru Sagetatori, e o Luna Noua care pune in discutie crezurile lor, principiile dupa care se ghideaza. Nu vor sa isi tradeze crezurile, si le apara. O pot face brutal, fara concesii sau compromisuri. Ii poate stanjeni si pe cei din jur. E de datoria lor sa se lupte pentru dreptatea si adevarul lor.

CAPRICORN

Capricornii au si ei tensiuni in dragoste. Sunt consternati caci partenerul ia distanta ori face pe cont propriu anumite lucruri. Nu stiu cum sa reactioneze. Ar vrea sa fie alaturi de persoanele iubite, dar poate nu simt la fel, nu gandesc la fel. E nevoie de mai multa empatie si de curajul de a incerca experiente noi.

VARSATOR

Pentru Varsatori, e o Luna Noua in Leu care pune pe tapet ideea de imagine publica. Pot dori din toata inima sa ofere de acum incolo versiunea lor cea mai frumoasa in toate relatiile pe care le au, E o schimbare care nu e foarte confortabila, dar o pot face.

PESTI

Pestii au curajul de a pune punctul pe i, de a spune ce nu e sanatos, corect, convenabil in relatia de iubire. Poate fi iubirea fata de ei, caci poate si lor isi fac rau prin care se cultiva, se autoeduca, se evalueaza, se apreciaza.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.