Camelia Patrascanu, horoscop pana duminica. Berbecii primesc vesti extraordinare, Scorpionii isi rezolva problemele

Horoscop pana duminica. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au rezervat astrele.

Berbec

Inceputul de saptamana este extraordinar. Multe lucruri de facut, dar aspectele sunt bune. Luni si marti, tot felul de diligente, unde au nevoie de oficiali sau de birouri si de acte oficiale si se pot descurca prin vehementa si insistenta. Cea mai tensionata de zi este ziua de miercuri, pot avea pierderi materiale sau financiare, nerecunoasterea unui drept, asa ca trebuie sa se adapteze. Joi este o zi mult mai buna, le sare cineva in ajutor, iar la final de saptamana trag o concluzie si au nevoie de multa relaxare.

Taur

Acte multe, luni si marti, in special. Li se da dreptate mai ales daca au insistat, sau s-au tinut de capul cuiva si pana la urma au obtinut ce au vrut. Miercuri, ziua mai tensioanta poate fi legata de conflicturi sau animozitatile cu un sef sau cu o persoana cu multa autoritate. Lucrurile se pot drege insa, joi sau vineri, pentru ca sunt zile marcate de intelepciune sau diplomatie. In weekend sunt alaturi de prieteni si au parte de voiaje in locuri inedite.

Publicitate

Gemeni

Sunt foarte preocupati de sanatatea lor sau de interesele lor si isi fac calcule si in functie de ajutoarele pe care le primesc. Cer acest ajutor sau cel putin asa ar fi bine, dar mai putin decat li se cere. Sunt un pic zgarciti, mai ales luni si marti. Miercuri si joi, tot felul de acte la care se gandesc, pe care trebuie sa le puna in ordine, poate au si niste restante, niste facturi care le-au scapat, deci au multe lucruri de rezolvat. Miercuri apar tesiuni in acest sens, din cauza unor acte, dar lucrurile par sa se rezolve pe parcursul saptamanii. Responsabilitati si in weekend, dar si intalniri importante.

Rac

Este foarte important la inceputul saptamanii, cum sunt perceputi de cei din jur sau cum joaca un rol, mai ales luni si marti, cum se comporta, cum se prezinta la o intalnire, ce spun si mai ales ce cer de la cineva, dar si cum lamuresc aceasta persoana sa le ofere ceea ce ei doresc sa primeasca. Fie partenerul conjugal sau cineva de afaceri. Au foarte multe argumente la inceput de saptamana pentru a insista inspre interesul lor. Este un risc de pierderi, mai ales miercuri sau joi, sa nu obtina exact ce si-au dorit, in formula in care si-au dorit, sau sa li se reproseze ca pun prea multa presiune pentru atingerea obiectivelor lor. In weekend, calatorii.

Leu

Munca, luni si marti, destul de bine facuta si cu multa aplecare, se aseaza pe treaba pe care vor sa o rezolve. Sunt foarte disciplinati si organizati. Pot lucra cu persoane tinere carora le predau o stafeta sau le e explica lucruri pe care ei le stiu foarte bine. Tensiunile de miercuri pot avea legatura cu o persoana in varsta, incapatanata, care nu se deschide spre nou, nu le accepta argumentele, sau o persoana dificila si Leii nu stiu exact cum sa o abordeze. In weekend, mai ales sambata, poate fi o zi minunata. Primesc lucruri pe care nu le-au cerut, neasteptat de frumoase.

Fecioara

Lucreaza foarte bine la inceput de saptamana, luni si marti. Sunt tenace si inspirate, sunt investigative, nu se lasa lamurite usor si stiu sa descopere lucrurile care nu sunt in ordine la timp, pentru a interveni, sau pentru a clarifica. Munca e mai dificila miercuri, chiar sunt sarcini obositoare. Poate nici nu sunt intr-o forma fizica foarte buna. Ar fi de evitat sa isi puna miercuri cele mai dificile activitati, dar daca nu pot fi evitate, trebuie sa aiba un simt al masurii, al propriilor limite, foarte bine subliniat. Joi este o zi buna. Cu ajutor rezolva lucrurile. In weekend sunt alaturi de partener sau de cineva drag.

Articolul continuă după reclame

Balanta

Sunt foarte concentrate pe ce au de facut, luni si marti. Lucreaza doar pentru interesul lor, poate chiar se retrag pentru a se concentra mai bine si a nu se lasa distrase. Unele pot lucra mai mult in casa, altele afara, dar harta indica o concentrare pe propriile lor activitati. Miercuri este o zi tensionata, mai ales daca nu au bani sa cheltuiasca pentru lucruri care le plac, sau daca relatia afectiva cu persoanele foarte apropiate este spinoasa. Li se cer lucruri imposibile, ori le fac reprosuri. Joi se lamuresc lucrurile, iar in weekend, din nou munca si grija pentru sanatate.

Scorpion

Fac investigatii, stau cu nasul in hartii luni si marti, pentru ca e nevoie de ordine pusa in dosare, acte, sau trebuie sa isi faca o prezentare pentru un proiect, sau o planificare foarte riguroasa pentru tot ce au de facut de acum incolo, poate chiar pe termen lung. Asta la inceput de saptamana. Miercuri, tensiuni in familie. Se strica ceva, trebuie sa repare. Nu prea au chef sa orienteze energie catre aceasta problema, dar trebuie sa se ocupe. Joi, tot prin ajutor extern reusesc sa rezolve lucrurile. In weekend, distractii.

Sagetator

Banii sunt interesanti luni si marti. Unii si-i conserva bine, au sporit acolo unde i-au pus. Sau, gasesc o formula prin care sa mai castige ceva, dar mai curand, prin felul in care au investit, au gandit. Castigul e mai mult prin strategii financiare. Miercuri, tensiunile sunt legate de o calatorie, un drum. Asteapta pe cineva, nu vine. Pleaca ei, dar drumurile nu sunt atat de sinoase. Miercuri insa primesc vesti favorabile si cumva, lucrurile se rezolva si poate nu mai e necesara o deplasare daca nu le-a picat bine. In weekend, in familie.

Capricorn

Se analizeaza foarte atent, luni si marti, in legatura cu ce simt sau ce ar trebui sa simta in legatura cu o persoana, care poate ii intereseaza sau ii intriga. Daca dau curs emotiilor, atunci si intuitia curge mai bine si le poate da informatii, care pe cale rationala nu sunt atat de clare. Miercuri, zi tensionata din cauza banilor, cheltuieli neprevazute, dar poate ca sunt utile, mai ales daca impaca pe cineva. In weekend, drumuri, calatorii, vizite, doar acolo unde le este drag, in inima de cineva.

Varsator

Luni si marti, zile linistite pentru suflet. Au nevoie de singuratate pentru a face activitati care le plac foarte mult. Se pot ocupa si de sanatate, de asemenea foarte bine, pentru ca vad limpede lucrurile, sau se aseaza bine in fiinta lor pentru a accepta tratamente, sau pentru a accepta vindecare. Miercuri, tensiuni. Sunt nesiguri poate de ce au de facut, sau de pozitia pe care o au acum, sau au o sarcina care nu le place si e posibil sa renunte la ea cu destul de multe scantei. In weekend sunt productivi si muncesc.

Pesti

Inceputul de saptamana aduce prieteni, vorbe frumoase, poate sfaturi, poate o urechere de la cineva de incredere, dar care le prinde foarte bine in acest moment. Pe de alta parte, alti Pesti, tot la inceput de saptamana isi fac niste planuri, in legatura cu cucerirea unei colectivitati sau a publicului, mai ales daca activitatea lor are impact la public, deci marketing, comunicare, sau evenimente pe care le pot organiza. Miercuri, tensiuni legate de casa, de camin, sau pur si simplu au trac, emotii, inaintea unui eveniment pe care il pregatesc, sau intalniri. In weekend sunt foarte centrati pe ei, isi pun in ordine gandurile si emotiile si isi fac o autoanaliza foarte lucida.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.