Camelia Patrascanu, horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Luna Noua in Sagetator schimba destinele in bine

Horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Luna Noua in Sagetator aduce un suflu nou. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Camelia Patrascanu, horoscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021.

Berbec

Publicitate

Saptamana incepe foarte frumos si sunt interesati de cum ii vad ceilalti, mai ales luni, marti si in prima parte a zilei de miercuri. Apoi devin preocupati de bani si castig sub diverse forme. Au mare putere de convingere. in special joi si vineri si pot obtine ceea ce isi propun. Calatorii in weekend.

Taur

Muncesc mult la inceput de saptamana, colaboreaza foarte bine, asa ca luni si marti sunt zilele co-interesarii si au tot felul de profituri si financiare si materiale sau de alta natura. Pentru mijlocul saptamanii e important sa nu zgandare pe cineva. Joi si vineri pot aparea dispute cu oamenii apropiati. Interese comune in weekend cu partenerul de viata.

Gemeni

Foarte creativi si ingeniosi, le vin tot felul de idei si asambleaza informatiile intr-un fel pe care altii nu il fac astfel incat isi dau seama care este culoarul catre care se indreapta lucrurile. Inceput de saptamana foarte frumos si din punct de vedere sentimental, pot obtine de la omul iubit gesturi foarte frumoase. Multa munca, insa, miercuri si joi si e bine chiar sa se straduiasca sa-si rezolve lucrurile. In weekend, alaturi de partener, este posibil un voiaj romantic.

Rac

Preocupati de starea lor de bine si de siguranta lor. Rezolva multe lucruri (si) in interesul lor. Pentru miercuri dupa-amiaza, joi si vineri, sunt foarte inspirati si foarte indrazneti. Au curajul opiniei, dar si viziuni foarte indraznete in legatura cu diverse lucruri care trebuie rezolvate. Isi pot pregati o excursie care se face in saptamanile urmatoare. La final de saptamana, servicii, munca, eforturi pentru altii.

Leu

Luni si marti, zile foarte bune pentru tot ce inseamna intalniri, dezbateri. Pot fi sedinte sau se pot ocupa de aspecte regulamentare. Mintea le este clara si isi dau seama de adevaruri, cantaresc foarte clar. Chiar si la locul de munca, daca cineva nu si-a facut treaba, surprind si corecteaza. Pentru mijlocul saptamanii, discutii in familie. In weekend, distractie.

Fecioara

Interes financiar foarte puternic luni si marti. Bani castigati din colaborare si datorita unei sanse profesionale care poate aparea in primele doua zile ale saptamanii. Castiga bani, dar ii si cheltuiesc repede. Miercuri si joi trebuie sa-si cantareasca bine cuvintele deoarece au spirit critic. In weekend, pe langa casa.

Balanta

Articolul continuă după reclame

Luni si marti sunt intuitive si inspirate. Stiu ce sa spuna si cum sa spuna, sunt atente la gesturi. Unele Balante sunt mai preocupate de estetica si se infrumuseteaza sau pot sa-si faca o schimbare de look. Bani, miercuri si joi. care sunt munciti, vin cu efort. Beneficiaza de niste oportunitati ca sa faca acesti bani, deci atentie la conjucturi pe care le pot specula in propriul folos. Pentru weekend, calatorii si multe discutii, dar toate sunt inspiratoare.

Scorpion

Luni si marti, zile mai delicate, fie pentru ca sunt mai discreti, se ocupa de altii, stau pe margine, prefera sa observe, sa foloseasca mai mult intuitia. Miercuri si joi sunt zile de actiune foarte curajoase si foarte bine punctate. In weekend fac bani, fie pentru ca muncesc, fie pentru ca stiu sa speculeze niste ocazii.

Sagetator

Primesc ajutor, luni si marti, si le prinde foarte bine, fie ca este vorba de un sfat, fie de niste servicii care li se fac. Atentie la sanatate, insa, miercuri dupa-amiaza, joi si chiar inceputul zilei de vineri, mai ales daca exagereaza cu ceva. Primesc semnale din partea corpului ca trebuie sa fie mai atenti si chiar sa renunte la ceva ce le place, dar nu mai e bun, chiar a devenit toxic. Pentru weekend se anunta zile frumoase, se simt in forma si pot sa faca tot ce si-au propus.

Capricorn

Foarte bune zilele de luni si marti, intalniri valoroase sau se afla intr-un context unde stralucesc si sunt apreciati pentru lucrurile pe care le fac. Au rezultate, luni si marti, chiar financiare, de pe urma muncii lor si a discursurilor lor pe care le tin in urma ideilor pe care le au. Tensiunile pot fi un pic mai accentuare, miercuri si joi, dar cu prietenii sunt disensiunile. Nu cad la pace in legatura cu interese comune. Pentru weekend, discretie, liniste.

Varsator

Lucruri juridice care se rezolva luni si marti. Vestile sunt foarte bune. Isi dau seama de niste circumstante si care sunt consecintele unor actiuni sau situatii pe care le traverseaza. Au mintea foarte clara, foarte limpede, gandesc etic si separa foarte usor adevarul de minciuna. Joi si vineri se poarta cu autoritarism, nu se lasa induplecati si isi mentin directia lor. Muncesc cu sarg si pot castiga bani, mai ales joi si vineri. In weekend afla noutati foarte interesante.

Pesti

Colaborare foarte buna, luni si marti, cu o persoana de incredere. Pot primi complimente – aspecte romantice pentru unii sau parteneriate si colaborari foarte fructuoase. Joi si vineri isi pot pregati niste drumuri, pot primi informatia de la persoane aflate la distanta. Vizeaza banii, munca sau interesele si rezolvarea lor. E bine sa puna aceste intrebari in legaturi cu niste investitii, de exemplu. In weekend se ocupa in continuare de treburile lor, au responsabilitati si le onoreaza cu placere si sunt foarte laudati pentru capacitatile pe care le demonstreaza in activitatile pe care le fac.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.