Camelia Patrascanu, horoscop 1- 15 mai 2023. Vestile sunt bune, dar nu pentru toti nativii

Horoscop 1- 15 mai 2023. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, pentru Fanatik.ro, previziunile astrale pentru prima parte a lunii mai. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Prima jumatate a lui mai aduce multe miscari planetare, multe evenimente. In primul rand, Mercur e retrograd in Taur pana pe 14 mai. Suntem avertizati sa fim economi, sa nu cheltuim, sa analizam de doua ori. Multe pofte sunt puse in cui.

E perioada buna de a amana niste placeri. Apoi, vine Luna Plina pe axa banilor, la data de 5 mai. Luna Plina ne aduce inspiratie, intuitie. E bine sa fim atenti cand Luna e in crestere mai ales la coincidente, sincronicitati, pentru ca primim semne.

Somnul de noapte si visele din timpul noptii ne pot ajuta foarte mult. Un alt eveniment interesant este intrarea lui Venus in Rac, din 7 mai. E un aspect fertil, bun pentru casa. Venus aduce ganduri bune, consolare si iertare, imbunatatirea unor relatii sau a unor obiecte la care voiam sa renuntam.

Un aspect tensionat va fi cuadratura intre Jupiter si Pluto, Pluto fiind retrograd in Varsator de la 1 mai. E vorba aici de corectarea unor tendinte individualiste.

BERBEC

Pentru Berbeci, luna mai aduce actiuni de anvergura. Isi ajusteaza niste planuri legate de modul in care castiga si cheltuiesc bani. Exista sansa ca Berbecii sa fie un pic mai blanzi cu metodele de atingere a obiectivelor, sa aiba rabdare, sa dea explicatii, sa mai impace lumea din jurul lor. Pot fi discutii in casa, dupa 7 mai, mai ales daca au nevoie de intelegere.

TAUR

Taurii se gandesc la cum au procedat, ce crezuri au, ce au crezut despre persoane sau situatii. Fac autoanalize puternice, care pornesc de la un eveniment care se repeta. Pot fi pusi in situatii in care au mai fost in trecut. E foarte posibile ca multele analize sa le aduca revelatii, unele placute, altele mai putin placute.

GEMENI

Pe Gemeni, Mercur retrograd in aceasta prima jumatate a lui mai ii bulverseaza. Multi pot avea sentimentul ca nu traiesc pe planeta potrivita sau in timpurile potrivite. Afla lucruri despre persoanele din jur, iar informatiile aduc surprize, dar si revelatii. Pot fi si unele confirmari ale intuitiei lor.

RAC

Pentru Raci, prima parte a lunii mai vorbeste despre planuri, proiecte, grupuri de sustinere. Mercur retrograd aduce revelatii in legatura cu locul lor potrivit intr-o anumita colectivitate. Asta ii costa, chiar si bani. Declara ca ei fac parte dintr-o anumita categorie sau nu mai fac parte si astfel se muta in alta gasca. Agenda lor e in permanenta miscare in primele doua saptamani din mai.

LEU

Pentru Lei, primele 14 zile din mai aduc multe ganduri, razgandiri, reordonari privind statutul sau o cale de viata. Scopul e sa isi corecteze atitudini sau trasee de viata. Pot hotari ca nu mai doresc un anumit context pentru imaginea si demnitatea lor.

FECIOARA

Pentru Fecioare, zilele din mai pot aduce in cazul lor multe autoanalize, dar provocate de contextele sociale in care sunt puse. Se vorbeste mult si despre ele, dar si cu ele. Primesc multe informatii de la persoane influente, sus-puse. Li se dau niste ponturi. Aceste ponturi sunt preveniri in legatura cu riscurile sau cu cine nu trebuie sa se combine. Primesc ponturi care le previn in legatura cu anumite lucruri. Se gandesc cum sa apuce o problema, cum sa se ajusteze.

BALANTA

Pentru Balante, este o perioada, cu aceste prime doua saptamani din mai, foarte valoroasa in cazul lor, pentru a vedea cum compenseaza niste pierderi. Isi dau seama ca nu mai pot conta pe anumiti oameni, ca nu mai au niste bani pe care se bazau. Sunt niste pierderi la care trebuie sa gaseasca solutii. Nu le convine, dar se restructureaza imediat. Le schimba mai ales traseul de viitor.

SCORPION

Pentru Scorpioni, este o perioada de doua saptamani care pune si problema banilor, a implicarii, a costurilor. Se gandesc la ei ce cheltuiesc, ce costuri dau, cum se poarta intr-un parteneriat. E foarte posibil sa aiba niste informatii in legatura cu niste colaboratori. Sunt niste realitati de care vor tine cont si se vor replia. Poate li se fac marturisiri, in tot cazul afla lucruri. Pica din cer multe informatii, mai ales daca au avut niste prognoze prea entuziaste.

SAGETATOR

Pentru Sagetatori, primele 15 zile din mai vorbesc despre munca, despre felul in care isi selecteaza actitivatile, pentru ca unele pot fi suspendate. Nu lucreaza orice, oricand si nu langa oricine. Se clarifica mai mult cu contextul de lucru. Care sunt activitatile bune inclusiv pentru sanatatea lor? Sunt lucruri de care tin foarte mult cont. Pot fi dezamagiri si legate de colegii de lucru.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, prima jumatate din luna mai 2023 vorbeste despre altii si cum se raporteaza ei la alte persoane. Afla ce gandesc ceilalti, ce vor, ce ii deranjeaza. Cumva, au tot felul de revelatii in legatura cu lumea din jurul lor. Asta ii ajuta sa se replieze intr-un mod mult mai realist, sa gaseasca puncte comune, sa vina in intampinarea asteptarilor celor din jur.

VARSATOR

Pentru Varsatori, aceste prime doua saptamani din mai 2023 aduc o buna centrare, analiza a puterilor lor: pot face, nu pot face? Se inhama sau nu! Oricum, gasesc utilitate in a se motiva. Dupa 7 mai, cu Venus in zona muncii, devin mai sarguinciosi.

PESTI

Pentru Pesti, este o perioada care ii ajuta sa-si gaseasca resursele interioare, dar si informatiile pentru a derula mai departe un proiect foarte important. Luna Plina din 5 mai este aducatoare de intuitii fabuloase, poate de raspunsuri mari, de rezolvarea unor enigme.