Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu revin la TV. Anuntul oficial

Conducerea PRO TV a anuntat ce se intampla cu juratii sezonului 9 al emisiunii MasterChef Romania. Acestia au confirmat prezenta celor trei chefi de top:  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Anuntul oficial al ProTv

„Suntem extrem de incantati sa aducem in atentia publicului formatul TV care a starnit o adevarata revolutie culinara si a inspirat milioane de telespectatori in intreaga lume: MasterChef. Stiu ca multi dintre telespectatorii PRO TV asteptau cu nerabdare aceasta veste si sunt mai mult decat bucuros sa anunt ca in 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu vor fi cei trei jurati ai MasterChef Romania”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Articolul continuă după reclame

„Au trecut 12 ani de cand PRO TV a lansat show-ul MasterChef si a prezentat publicului roman trei tineri chefi talentati. Multe s-au schimbat de-a lungul timpului – Sorin, Florin si Catalin au devenit unele dintre cele mai indragite si respectate personalitati TV din Romania. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a venit momentul ca cei trei chefi sa se intoarca in bucataria unde totul a inceput. Ii intampinam, cu mandrie si emotie, pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu la PRO TV”, a mai spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV

Publicitate

Plecarea de la „Chefi la Cutite”

In toamna anului trecut, Antena 1 a anuntat ca Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea nu mai fac parte din juriul show-ului culinar „Chefi la Cutite”.

Intr-un comunicat, Antena1 anunta ca se desparte de cei trei jurati, „dupa refuzul acestora de a participa la filmarile din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat catre ei in martie 2023, refuz exprimat cu foarte putin timp inainte de data stabilita pentru filmarile sezonului 13”.

Potrivit postului de televiziune, fostii jurati au invocat starea de oboseala drept justificare pentru refuzul lor, desi intre filmari pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.