Banel Nicolita, mesaj dur pentru viitorul iubit al fostei sotii: „Nu are voie nimeni sa…”

Banel Nicolita spune ca este constient de faptul ca fosta sotie, Cristina,  isi va reface viata. Fostul fotbalist i-a transmis un mesaj clar viitorului iubit.

„Am doua fete si nu as mai vrea alt copil, pentru ele in primul rand. Sunt cele mai cuminti, cele mai frumoase. Mergem in oras, mergem mancam, ne plimbam. (…) Nu duc lipsa nimanui. Daca fetele sunt la mama lor, sun eu si invers. Avem o comunicare buna. (…) Nu are voie nimeni sa se atinga de copiii mei, indiferent de ce barbat va fi in viata ei, n-are voie sa se atinga nici cu un deget”, a spus Banel Nicolita la Antena Stars.

Regula de aur din casa lui Banel Nicolita

„Ca tata sunt foarte mandru de ele, sunt foarte multumit si le multumesc din toata inima ca sunt alaturi de mine. Una din fetele mele, cea mica, deja face gimnastica si ma bucur ca a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai placut. Si cea mare face un sport, face scrima”, a spus Banel Nicolita, potrivit spynews.ro.

Publicitate

Banel Nicolita si-a deschis o scoala de fotbal si a marturisit ca a impus si acasa aceleasi reguli ca pe terenul de fotbal.

„Si eu am o scoala de fotbal si ce i-am rugat pe copii sa faca disciplina. Daca sunt disciplinati, atunci totul va fi ok, daca nu sunt disciplinati, atunci poarta e deschisa si trebuie sa plece in secunda unu. Nu accept jucatori care nu sunt disciplinati”, a mai spus fostul fotbalist.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.