Banel Nicolita, marturisiri dureroase despre copilaria sa: “Vreau sa fiu sincer cu dumneavoastra”

Banel Nicolita a spus adevarul despre relatia cu tatal lui. Fostul fotbalist a marturisit ca nu a avut o copilarie usoara.

“Vreau sa fiu sincer cu dumneavoastra! Raspund cu cea mai mare sinceritate, intr-adevar am aflat si eu ca mai aveam un fratior vitreg si ca a fost vandut in Cehia. Acum, Dumnezeu stie!”, a spus Banel Nicolita la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Banel Nicolita si-a ajutat intotdeauna familia,dar tatal sau l-a criticat mereu la televizor in trecut.

“Relatia mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adica am o relatie mai, nu rece, cand a avut nevoie am fost langa el.

Publicitate

Au fost momente in care m-au criticat la televizor pentru ca eu ii oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de luna si el se ducea sa ma vanda pentru 200 de euro.

Articolul continuă după reclame

Acum, daca tot o faci, fa-o si tu pentru 5.000 de euro. Daca eu iti ofer un salariu lunar, tu nu ma vinde la televiziuni pentru doi lei.”, a mai dezvaluit fostul jucator de fotbal.

“Pentru familie am trecut peste multe”

Chiar daca nu a avut o copilarie usoara din cauza tatalui, Banel Nicolita isi iubeste familia si i-a ajutat intotdeauna.

“Pentru familie am trecut peste multe. Acum, tata imi e tata indiferent de situatie pentru ca el mi-a dat viata si datorita lui sunt eu aici, in emisiunea dumneavoastra.

Daca nu era el, nu eram nici eu, dar celelalte probleme cu mama, sunt problemele lor pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa se bage cineva in casnicia mea.”, a mai spus el.

“Nu exista saptamana in care sa nu ajung acasa la ei, pentru ca tata a plecat si ne-a fost foarte greu. Eu eram singurul om care aducea bani.

Nu am vazut-o ca pe un lucru negativ, pana la urma m-a ambitionat si pe mine asa ca nu puteam sa las familia in spate.”, a mai spus afostul fotbalist.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.