Astropsihologul Irina Bulgakova ne dezvaluie datele de nastere ale persoanelor pentru care 2022 va fi deosebit de dificil

In 2022, vor avea loc patru eclipse care vor afecta semnificativ soarta oamenilor. Va fi dificil, mai ales greu pentru cei care s-au nascut intr-o anumita perioada de timp. Datele de nastere a celor care vor fi nevoiti sa „stranga cureaua” in urmatoarele douasprezece luni au fost dezvaluite de astropsihologul Irina Bulgakova.

Perioade dificile

In 2022 vor fi cele mai dificile patru perioade atunci cand vor avea loc eclipsele. In acelasi timp, vor mai fi si noua retrofaze ale diferitelor planete. Aceasta dinamica va fi foarte activa. Apogeul acestei activitati ar trebui asteptat de la jumatatea lunii mai, iar impactul se face simtit pana la sfarsitul anului, spune astropsihologul.

Expertul a mai mentionat ca cea mai dificila perioada din 2022 va fi intre 10 septembrie si 2 octombrie. Va fi dificil pentru toti locuitorii Pamantului, dar oamenii care s-au nascut in aceste date ar trebui sa fie deosebit de atenti si vigilenti.

Persoanele nascute intre 10 septembrie si 2 octombrie vor experimenta o repornire radicala a atitudinilor si principiilor, modalitatilor de a interactiona cu banii, sanatatea si parteneriatele. In acelasi timp, aceasta este o perioada excelenta pentru corectarea greselilor, rezuma Irina Bulgakova.

Cine va trebui sa-si corecteze greselile din trecut:

In plus, persoanele nascute la urmatoarele date pot corecta experientele proaste din trecut:

din 10 noiembrie pana in 2 decembrie;

din 10 iulie pana in 2 august;

din 10 decembrie pana in 2 ianuarie;

din 10 iunie pana pe 2 iulie;

din 10 ianuarie pana in 2 februarie;

din 10 mai pana in 2 iunie;

din 10 martie pana pe 2 aprilie.

Oamenii nascuti in aceste date vor trebui sa munceasca in interiorul lor asupra greselilor facute. Astropsihologul sfatuieste sa va reconsiderati opiniile despre relatii si munca. Este posibil sa aveti nevoie sa va „curatati” spatiul. Gandeste-te sa te muti intr-un nou loc de resedinta, sa cauti un alt loc de munca si alte modalitati de a castiga bani, construind parteneriate.