Astrologul Veronica Avgurova a facut anuntul: 5 zodii care isi vor schimba viata la sfarsitul lunii martie

Astrologul Veronica Avgurova a spus ca la sfarsitul primei luni de primavara, planetele vor favoriza multe semne ale zodiacului. Desi unii vor trebui sa se confrunte cu o serie de probleme, altii din cercul astrologic se vor bucura de o perioada de succes in viata lor.

Berbec

Vei rezolva probleme de sanatate legate de parinti sau de alti membri ai familiei, ceea ce iti va da un sentiment neobisnuit de fericire. La locul de munca, totul va iesi bine, conducerea va observa si aprecia munca ta si poate iti va oferi o promovare. In plus, exista o mare probabilitate de a castiga un proces. In afaceri, va exista sansa de a va controla concurentii, este posibil sa primiti o noua comanda sau un proiect major care sa va extinda activitatile. Banii care au fost imprumuti recent vor fi returnati. Poti incepe sa lucrezi impreuna cu prietenul tau apropiat, un astfel de parteneriat va oferi un avantaj in viitorul apropiat.

Rac

Vei putea rezolva litigiile legate de o proprietate cu rudele, dar accentul se va pune pe cariera ta. Desi munca necesita o investitie de timp si efort, totul se amortizeaza destul de repede.

Publicitate

Colegii te vor ajuta cu decizii dificile. Cei care isi cauta de lucru vor avea noroc. Este posibila o scurta calatorie de afaceri, care va avea mai mult succes decat se astepta. Pentru a-ti reda linistea sufleteasca, este recomandat sa practici meditatia si sa-ti faci timp pentru hobby-ul tau preferat. Folositi-va cunostintele si experienta pentru a rezolva disputele din viata de afaceri si personala.

Leu

La sfarsitul lunii martie vei fi ocupat cu serviciul. In ceea ce priveste productivitatea, rabdarea ta va juca un rol important – concentreaza-te pe finalizarea lucrurilor pentru a termina totul la timp si a recapata increderea in abilitatile tale. Idei si planuri noi va pot aparea si puteti incepe sa le implementati imediat, rezultatul va veni in viitorul apropiat. In ultimele zile ale lunii poate aparea un sentiment de anxietate si depresie. Pentru a scapa de ea si a te proteja de negativitate, trebuie sa-ti limitezi cercul social doar la oameni placuti. Incercati sa ignorati orice va deruteaza.

Fecioara

Veti simti o putere si incredere neobisnuite. Veti vedea clar obiectivele si va veti bucura sa petreceti timp la serviciu si acasa. Acest lucru va ajuta la deschiderea de noi surse de venit care vor creste semnificativ soldul contului bancar. Investitiile anterioare vor aduce profituri mari. Cand faci noi investitii, ai incredere in intuitia ta, altfel va trebui sa astepti mult timp pentru a obtine venituri din acestea. In ceea ce priveste viata personala, acasa va domni armonia deplina. Cuplurile care pana de curand s-au certat tot timpul vor putea gasi un limbaj comun.

Capricorn

Situatia negativa care a fost observata de la inceputul lunii martie s-a incheiat in sfarsit. Munca ta grea va da roade si iti va da putere pentru viitoarea descoperire. Calatoriile scurte de afaceri sunt posibile, acestea va vor creste cercul social. Capricornii necasatoriti vor intalni o persoana cu care doresc sa creeze o relatie. Reprezentantii indragostiti ai zodiei vor decide casatoria. Conflictele cu membrii familiei vor fi rezolvate.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.