Astrologul Pavel Globa a anuntat care sunt zodiile norocoase in primavara 2022

Astrologul Pavel Globa a anuntat ca pe tot parcursul primaverii 2022, trei semne ale zodiacului vor avea noroc. Iata ce nativi sunt norocosii castigatori.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Astrologul ii sfatuieste pe cei nascuti sub zodia Taurului sa se indrepte cu indrazneala spre obiectivele lor. Potrivit horoscopului, pe tot parcursul primaverii, amplasarea astrelor este favorabila actiunilor riscante.

Principalul obstacol in calea succesului pentru Taur va fi neincrederea in propria lor putere si delasarea. Daca le vei depasi, vei reusi.

Publicitate

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Odata cu inceputul primaverii, reprezentantii acestui semn vor simti un val nou de energie. Amplasarea astrelor este favorabila implementarii celor mai indraznete planuri.

Cel mai dificil lucru pentru Rac va fi sa-si adune forte si sa faca primul pas catre succes. Dupa aceea vor fi de neoprit.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

In aceasta primavara, Fecioarele vor avea noroc in toate domeniile vietii, arata horoscopul astrologului. Astrele sunt de partea acestor nativi in tot ceea ce fac.

Fecioarelor se vor descurca mai ales bine in domeniul finantelor. Ei vor putea castiga suficienti bani pentru a-si realiza cele mai nebunesti vise.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.