Astrologii au facut anuntul! Anul 2023, plin de probleme pentru trei zodii. Au parte numai de belele

Toata lumea asteapta noul an pentru ca spera ca anul 2023 sa fie mult mai bun decat anul 2022. Pentru unii nativi asa va fi, insa pentru altii va fi exact pa pol opus.

Astrologii ne dezvaluie care sunt zodiile predispuse la necazuri si la multe lipsuri. Inca din prima jumatate a noului an, vor avea loc schimbari in viata lor, insa nu in bine. Fie ca este vorba despre o afectiune care ii loveste, fie vor exista divergente in familie, fie vor ramane fara serviciu.

Afla daca esti pe lista zodiilor care nu vor avea un viitor stralucit in anul 2023!

Publicitate

BERBEC:

Pentru berbeci, anul 2023 va fi negru de la un capat la altul. Berbecii vor fi pusi in fata unor situatii grele in care trebuie sa fie puternici. Cea mai mare problema a lor este ca nu vor stii incotro sa o ia in momentul in care problemele ii vor coplesi.

Articolul continuă după reclame

Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor intampina probleme in cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales in luna martie. Chiar daca sunt casatoriti sau nu, acesti nativi vor suferi in dragoste incepand cu primavara urmatoare.

TAUR:

Pentru acesti nativi anul 2023 va incepe foarte urat. Acesti nativi vor primi vesti proaste din punct de vedere medical. Vor primi un diagnostic grav care fie ii vizeaza pe ei, fie pe cineva din familie.

Aceasta tristete va fi depasita cu greu de Tauri si inca ii va afecta o perioada lunga de timp. In acest proces nu vor avea sprijinul prietenilor, lucru care ii va afecta si mai tare pentru ca vor fi pe cont propriu.

SCORPION:

Chiar daca este greu de crezut, anul 2023 va fi unul greu pentru acesti nativi din punct de vedere sentimental. Scorpionii iubesc profund, insa persoana pentru care au sentimente nu simte nimic pentru ei si acest lucru ii va afecta foarte mult.

In relatia pe care o au vor fi din ce in ce mai multe certuri si discutii care nu vor aduce nimic bun, doar frustrari. Despartirea va fi dureroasa si acestor nativi le va lua luni bune pentru a-si reveni si pentru a se deschide din nou in fata altei persoane

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.