Astrologii au anuntat o iarna grozava pentru acesti nativi. 3 zodii sunt protejate de Divinitate, isi indeplinesc toate visurile

Astrologii au anuntat. E adevarat ca norocul ni-l facem singuri, dar sunt si zodii care beneficiaza de un ajutor suprem, de natura divina. Fie ca impresioneaza prin caracteristicile lor fizice, fie ca par sa dezvolte o legatura mistica cu alte lumi, aceste semne trebuie sa aiba „pile” la divinitate, pentru ca altfel nu ne explicam de ce sunt altfel fata de noi, muritorii de rand.

Leu

Va fi o iarna speciala pentru tine si vei avea prilejul sa iti demonstrezi abilitatile de lider. Dumnezeu te va veghea, iar sanatatea va fi punctul tau forte. Vei duce la bun sfarsit tot ce ti-ai propus, iar dragostea nu-ti va lipsi.

Inca din mitologia straveche, Leul a fost pus sub protectia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Asa cum Jupiter era conducatorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pamant ca un rege al semnelor zodiacale.

Publicitate

De aceeasi protectie se bucura nativul si din partea divinitatii. Atunci cand ii percepi stralucirea de sorginte divina, pasul mandru si cand iei contact cu firea sa focoasa, dar generoasa, simti ca a fost atins mai mult decat noi, muritorii de rand, de fortele supreme.

Pesti

Vei avea succes pe plan sentimental. Credinta in Dumnezeu te va ajuta sa iti gasesti linistea, langa persoana potrivita. De asemenea, te vei distra, relaxa si bucura mai mult de viata.

Daca nu ai un serviciu, sunt sanse mari sa obtii unul. Protectia divina de care se bucura ii va propulsa peste toate obstacolele, atat timp cat nu isi pun singuri piedici: nativii trebuie sa tina minte ca fortele inalte nu ii vor impovara niciodata cu mai mult decat pot duce!

Sagetator

Te vei muta in casa noua, iar noul camin va fi binecuvantat. Relatiile familiale se vor imbunatati, iar atmosfera va fi foarte placuta acasa. Unele aspecte se vor imbunatati in acest an.

Sanatatea nu iti va lipsi. Vei observa ca unele trasaturi se vor imbunatati din aceasta iarna: curiozitatea, spontaneitatea, gandirea logica, adaptabilitatea si comunicarea cu cei din jur.

Atitudinea pozitiva pe care o vei dobandi te va ajuta sa atingi obiective inalte. Ce este de-a dreptul extraordinar este ca acest semn, desi beneficiind de atingerea divinitatii, are un adevarat cult pentru munca si nu ezita niciodata sa depuna eforturi consistente pentru a obtine ceea ce isi doreste. Cu o asemenea garantie, nici nu este de mirare ca succesul este o constanta a vietii acestor nativi.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.