Anuntul facut de Cornelia si Lupu Rednic dupa aproape 30 de ani de casnicie: „Nu poti sa fii sef intr-o casa, intr-o familie”

Cornelia si Lupu Rednic au vorbit, la Antena 3, despre cum sa ai o casnicie de durata. Cei doi sunt casatoriti de aproape 30 de ani.

Sfaturi pentru tanara generatie, de la familia Rednic.

„Important este sa il tolerezi pe cel de langa tine. Lumea ne zice ca noi avem o relatie perfecta de atatia ani casatoriti. Care este secretul? Nu exista niciun secret. Important este sa il tolerezi pe cel de langa tine si sa-l respecti. Pentru ca fiecare avem parti bune si parti mai putin bune.

Articolul continuă după reclame

„Nu poti sa fii sef intr-o casa, intr-o familie”

La un moment dat, esti foarte bine si foarte vesel si te apuca cateodata niste zile din alea proaste de nu te nimereste cu nimic. Daca te intreaba, de ce te intreaba, daca nu te intreaba de ce nu te intreaba.

Publicitate

Deci, nu e bine nicicum. De asta este important sa-l tolerezi pe cel de langa tine, sa-l respecti. In ziua de azi asta lipseste. Toata lumea vrea sa fie sef. Nu poti sa fii sef intr-o casa, intr-o familie „, spune Cornelia Rednic.

„Ne certam si noi, dar ne certam constructiv”

Ne certam si noi, dar ne certam constructiv. Suntem casatoriti de aproape 30 de ani. Cand ne certam nu i-am spus celuilalt vreun cuvant care nu e la locul lui. Asta ne-am impus de la bun inceput si am reusit foarte bine”, a completat Lupu Rednic.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.