ANM a facut anuntul! Prognoza meteo pentru decembrie 2021. Cum va fi vremea de Craciun

ANM a facut anuntul! Ultima luna din an va aduce temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei in aproape toate zonele tarii, potrivit prognozei realizate de meteorologi.

ANM a transmis o estimare pentru perioada 29 noiembrie – 27 decembrie.

In prima saptamana a intervalului, 29 noiembrie – 6 decembrie, temperaturile vor fi la nivelul celor normale pentru aceasta perioada, usor mai ridicate in regiunile extracarpatice, dar si usor mai coborate in cele vestice si la munte, spun meteorologii.

Publicitate

In regiunile intracarpatice, dar mai ales in zonele montane, cantitatile de precipitatii vor fi excedentare.

Articolul continuă după reclame

In saptamana 6-13 decembrie, temperatura medie se va incadra in limitele normale ale mijlocului de decembrie in intreaga tara.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

In saptamana 13 – 20 decembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile, dar mai ales in cele nord-estice.

In toata tara vor fi precipitatii in cantitati normale acestei perioade potrivit ANM.

In ceea ce priveste saptamana 20 – 27 decembrie, meteorologii anunta ca va fi mai cald decat normalul termic al perioadei, in intreaga tara.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local in nord-est.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.