Andreea Balan, prima reactie dupa ce a revazut mesajul de la fetitele sale: „Nu ma asteptam la asa ceva”

Andreea Balan a spus ca vizionarea filmuletului cu fiicele sale in cadrul emisiunii America Express i-a dat incredere sa continue competitia. Inainte de acel moment, artista avea ganduri de a parasi concursul.

In timp ce se afla in Guatemala pentru a participa la emisiunea America Express, Andreea Balan si-a sarbatorit ziua de nastere si a primit un cadou emotionant din partea echipei de productie a emisiunii. Vedeta a avut ocazia sa vizualizeze un clip video in care fiicele sale i-au urat „La multi ani” si i-au spus ca o asteapta acasa sarbatorind castigarea marelui premiu.

„Voiam sa-i fac o surpriza de ziua ei si am ales ceva care sa ii aminteasca de fetitele ei: este un colier cu fetite si cercei tot cu fetite”, a spus Irina in timp ce ii inmana cadoul.

Ulterior, Irina i-a aratat un videoclip care a emotionant-o pana la lacrimi cu fiicele sale facandu-i urarile.

„La multi ani, mami. Ne e dor de tine. Te asteptam cu bine si te iubim. Sa vii castigatoare si cu multe cadouri”, i-au transmis fetitele intr-un clip in care i-au aratat si tortul pe care i l-au pregatit acasa.

„Eu sunt deja castigatoare, ca va am pe voi”, le-a transmis Andreea. Nu ma asteptam la asa ceva si mi s-a facut si mai dor de ele”, a mai adaugat ea cu ochii in lacrimi.

„Noi suntem o familie, dincolo de orice. Si atunci cand am auzit glasul fetitelor, m-a luat un plans”, a spus si Andreea Antonescu.

Videoclipul a emotionat-o pe Andreea pana la lacrimi.

Primele declaratii ale Andreei Balan dupa ce a revazut clipul: „Ii spusesem Andreei ca in etapa a 6-a vreau sa intram la cursa si sa mergem acasa, dar acest clip m-a ambitionat”

Andreea Balan a declarat pentru Antena Stars ca s-a emotioat profund cand a revazut imaginile cu fetitele sale si a marturisit ca acestea i-au dat putere sa mearga mai departe in competitie.