Anamaria Prodan il pune la zid pe Reghe: „Trebuie sa taci ca te judeca un Gigi Becali”

Anamaria Prodan face noi declaratii dupa scandalul de vineri. In timp ce Reghe isi boteaza fiul cel mic, impresara a facut dezvaluiri de ultima ora:

„Cand esti agresat, nu poti sa stai cu mainile in san, sa fii lovit doar pentru faptul ca esti femeie si trebuie sa taci ca te judeca un Gigi Becali sau mai stiu eu cine din tara asta sau o publicatie gen Cancan”, a spus Anamaria Prodan la Antena 3.

„Sunt plangeri penale, este plangerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, batut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul ca omul a filmat de frica cand a vazut tot ceea ce se intampla in fata lui, iar eu l-am intrebat daca a filmat ca sa mergem la politie. Pentru ca era deja a treia oara cand ma duceam la politie si nu aveam probe”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Anamaria Prodan: „Stateam cu frica in san ca poate vine baut si ne omoara in casa”

Anamaria Prodan: „De fiecare data se inchideau toate dosarele, niciodata nu puteam sa mergem mai departe si stateam cu frica in san ca poate vine odata baut si ne omoara in casa”

„Ce ati vazut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai intamplat. (…) Tot ceea ce vedeti astazi la Reghecampf nu cred ca ati vazut timp de 16 ani cat a fost cu mine. Omul traia intr-o alta lume, avea alte valori despre viata. Avea alt anturaj”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Am fost la Politia Snagov de doua ori si am fost ignorata”

„Ma rog de el de 1 an si 8 luni sa divortam. Atat vreau”, a precizat ea.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au ales amandoi cu dosare penale si au primit si ordine de protectie unul impotriva celuilalt.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.