ALERTA EXTREMA! Autoritatile au trimis mesaj pe telefoane: „COD ROSU- Luati masuri de adapostire”

Alerta Extrema! Marti, 31 mai 2022, autoritatile romane au trimis un mesaj de Alerta Extrema pe telefoane. Oamenii sunt sfatuiti sa evite deplasarile si sa isi ia masuri de autoprotectie.

„RO- alert: Alerta extrema”

Avertizare meteorologica COD ROSU de ploi torentiale ce vor cumula 35l/mp, valabila pana la ora 18:30. Evitati deplasarile si luati masuri de adapostire.”

Publicitate

 

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.