Alerta ANM. Meteorologii au schimbat prognoza. Romania, lovita de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina

Alerta ANM. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ieri ca vremea se va mentine calda in mare parte din tara. Astazi, meteorologii au schimbat prognoza. ANM a emis cod galben pentru mai multe judete.

Vremea se schimba radical

Vremea se schimba radical, iar toamna pare sa isi intre serios in drepturi.

ATENTIONARE METEOROLOGICA

Publicitate

COD GALBEN

Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitati de apa insemnate

Interval de valabilitate: 9 septembrie, ora 10:00 – 10 septembrie, ora 22:00

Articolul continuă după reclame

Zone afectate: conform textului si hartii

In intervalul mentionat, in Banat, Crisana, Maramures, jumatatea de nord a Moldovei, nord-vestul Olteniei si local in Transilvania vor fi perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si  grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi local 25…30 l/mp si pe arii restranse 40…50 l/mp.

Nota: Manifestari de instabilitate atmosferica vor fi pe arii mai restranse si in restul tarii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.