Ajunul Anului Nou. Ce nu trebuie sa faci niciodata pe 31 decembrie ca sa nu ai ghinion tot anul

Ajunul Anului Nou este foarte important in traditia romanilor, de aceasta zi fiind legate multe obiceiuri si superstitii populare.

Ce nu este voie sa faci in ultima zi din an

Iata mai jos ce nu ar fi indicat sa faci inainte de Revelion 2021!

Niciodata nu matura in ajun de Anul Nou pentru ca vei alunga prosperitatea.

Publicitate

Nu trebuie sa scoti nimic din casa, nici macar gunoiul, deoarece odata cu el arunci si norocul.

Cei care arunca lucruri in Ajunul Anului Nou vor avea casa goala tot anul.

Daca in ajun speli rufe, iti va merge rau tot anul. De altfel, nu este bine sa speli rufe pana la Boboteaza, cand se sfintesc apele.

Ajunul Anului Nou – Superstitii

Nu folosi nici foarfecele, pentru ca iti vei taia norocul.

La miezul noptii, deschide larg ferestrele si usile casei pentru a alunga ultimele ramasite de ghinion si energii negative din 2022, pentru a nu ramane in casa si in anul urmator.

Daca vrei sa ai noroc, imbraca-te in straie noi si poarta ceva de culoare rosie.

Ajunul anului nou trebuie sa va prinda cu bani in buzunar daca vreti sa aveti parte de ei in anul ce urmeaza. Un alt obicei este ca primul om care va trece pragul casei dupa ajunul anului nou sa fie un barbat pentru a avea succes la bani.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.