Accident grav in Romania. A fost activat Planul Rosu

Un accident grav s-a produs in Nadlac, Arad, ceea ce a determinat activarea Planului Rosu de Interventie. Ca urmare, au fost trimise opt ambulante si un elicopter SMURD pentru a acorda asistenta la fata locului.

Microbuz rasturnat in Arad, la Nadlac

”Arad, localitatea Nadlac: microbuz rasturnat in afara partii carosabile. Avand in vedere numarul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul judetelor Arad a fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fata locului au fost trimise 1 unitate de terapie intensiva mobila, 3 ambulante SMURD, 5 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Arad si a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD. Misiunea este in dinamica”, a transmis ISU Arad.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Potrivit primelor estimari sunt 9 victime in urma acestui accident, dintre care un mort. O alta persoana se afla in stare grava si a fost transportata la Timisoara cu elicopterul SMURD. ”Dupa prima evaluare medicala, sunt 9* victime, dintre care 1 persoana a suferit leziuni incompatibile cu viata si 1 persoana prezinta diverse traumatisme. Ceilalti 7 pasageri sunt in stare buna, fara probleme deosebite. Nu sunt persoane incarcarate”, a mai transmis ISU Arad.

Raed Arafat a comentat, la randul sau, situatia accidentului de la Nadlac: ”Din pacate, un om a murit, iar altul se afla in stare grava si e transportat cu elicopterul SMURD la Timisoara”.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.