Horoscop cu Neti Sandu. Vesti minunate pentru 3 zodii

Horoscop 18 mai 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale.

BERBEC

Poate veti gasi o ocazie rarisima sa va luati o masina, ori altceva la care visati de multa vreme si sa fie mai ieftin obiectul. Va puteti oferi o viata noua, sa lucrati ceva care sa va si placa, nu numai sa fie acolo, sa luati un salariu si sa va intemeiati o familie, se poate, cat de curand.

TAUR

O sa mai faceti curatenie printre prieteni ca sa nu va lasati estorcati emotional de unii care au nevoie de voi in continuu. O sa va bucurati de o recuperare, poate vin bani din urma, ori bunuri pe care vi le-ati recapatat in urma unui proces si or sa se regleze niste situatii.

Publicitate

GEMENI

Va trebui sa va luptati pentru un post pe podium, c-aveti sanse mari sa castigati un titlu, dar concurenta e acerba. Sefii par sa se razgandeasca – v-au promis niste beneficii, dar se pare ca le vor acorda altora, si-o sa va simtiti nedreptatiti si poate pe buna dreptate. Vedem!

RAC

O sa aveti o discutie la un pahar cu cineva care v-a ascuns niste lucruri, un adevar si acum se dau cartile pe fata. O problema mai veche revine ca sa fie rezolvata, sa nu luati vreo amenda sau sa va blocati ascensiunea, ca ati putea capata o functie, dar trebuie facut curat intai de toate.

LEU

Cu toate ca sefii par de neclintit, o sa reusiti sa-i sensibilizati si sa va acorde o prima, un bonus, o compensatie baneasca. Se poate sa reluati niste studii ca sa puteti termina un stagiu, sa puteti practica meseria pe care o iubiti ca sunteti in prag de afirmare, sa va impuneti imaginea.

Publicitate

FECIOARA

Poate trebuie sa va schimbati buletin, pasaport, card, permise si o sa va ocupati de toate pana o sa le obtineti. O sa-i dovediti, inca o data, partenerului de cuplu ca-i sunteti fideli, nu aveti nimic de ascuns si ca o sa urmeze si casatoria, daca n-ati facut pasul.

BALANTA

Apare cineva care se simte atras de felul vostru de a fi si o sa va armonizati – poate fi o relatie. E momentul sa fiti mai atenti cu sanatatea, poate tineti si o dieta si organismul se resimte, si o sa va schimbati, probabil, stilul de viata. O sa va reinventati.

SCORPION

O sa investiti niste bani in casa pentru un confort sporit, ca vreti sa schimbati o sofa, niste fotolii si altele. Se poate sa intrati intr-o runda de negocieri si sa va sustineti cauza pana veti obtine tot ce v-ati propus ca aveti toate sansele sa primiti integral, ce-ati cerut.

SAGETATOR

Voua va cam ies bani din buzunar c-aveti taxe, impozite, de platit, pe langa cheltuielile curente si e bine sa va cenzurati un pic. Le-ati ramas datori cu niste explicatii unor coechipieri de afaceri, poate mai aveti de impartit si niste bani si o sa se regleze totul, pana la inceputul lunii viitoare.

CAPRICORN

Parca tot va bate gandul sa va mutati, sa plecati si-n alt oras, la o adica, sau s-aduceti unele imbunatatiri locuintei. Poate-aveti de dat un examen, o fi o activitate de grup si care va cam da de furca, dar vin si satisfactii, ca o sa fie manopera voastra acolo.

VARSATOR

Revine cineva care n-a ajuns la inima voastra si de data asta va incerca, din rasputeri, sa v-atinga la coarda sensibila. Ati putea da examene, va puteti prezenta si la un interviu si sa va alegeti cu un job, sau poate e un concurs pentru ocuparea unui fotoliu de sef – si sa-l obtineti.

PESTI

V-ati propus niste investigatii medicale si-ar fi bine sa nu sariti peste ele si sa va faceti un set de analize, un consult. Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala si sa iasa ceva care sa va unga pe suflet, ca se-anunta o afacere care sa va bage niste bani in cont.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.