Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul a dezvaluit cine scapa de greutati si profita de avantaje

Horoscop 17 mai 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Se-mplinesc dorintele, aveti energie, resurse, vi se ofera la tot pasul ajutor, si creste stima de sine. O sa trebuiasca sa reactualizati acte, sa umblati dupa aprobari, sa va-nscrieti in etapa urmatoare la scoala, ori pe copii trebuie sa-i inscrieti la scoala, gradinita, voi stiti.

TAUR

O sa primiti banii care vi se cuvin, dar va mai trebui sa mai interveniti pe ici pe colo ca sa se puna reteaua in miscare. O sa aveti multe pe cap, atat probleme de serviciu, cat si personale, dar o sa va descurcati cu toate, ca sunteti din cale-afara de capabili si nu lasati lucrurile neterminate.

Publicitate

GEMENI

Cineva se ofera sa va-ntinda o mana de ajutor, ca sa mai respirati, ca aveti prea multe obligatii, va face niste comisioane. Ati ramas datori cu niste acte pe care trebuia sa le semnati, vreo lucrare si e bine sa dati zor sa stergeti toate datoriile, sa fiti cu toate actele-la zi!

RAC

O sa va puneti in valoare niste calitati care-or sa fie aplaudate fie de cei de la serviciu, fie de un public anume, chiar si de pe online. Pot veni bani din particular si sa va gospodariti ca sa v-ajunga pentru toate cheltuielile lunare si sa puneti deoparte pentru concediu – musai.

LEU

Poate-ncepeti niste studii, va-nscrieti la o specializare, poate fi ceva pe perioada verii, sa castigati o experienta in plus. Va pregatiti de plecare, cu treaba, in principiu, dar o sa va distrati c-aveti nevoie de o recreatie, sa puteti functiona, ca lumea, in continuare.

FECIOARA

Se poate sa va luati cateva zile de concediu sa rezolvati niste probleme personale si va si plimbati un pic. Sunt acte de semnat, sa legalizati o situatie, sa scapati de un provizorat, ca asteptati de multa vreme confirmari din partea unor autoritati.

BALANTA

Se poate sa primiti o oferta de munca si sa va-ncumetati, ca nu se vad riscuri, ci pare sa fie ceva banos cu beneficii. Apare cineva care vrea sa va cunoasteti, sa faceti echipa in viata de zi cu zi si o sa vedeti in ce masura va armonizati, ca altfel nu concepeti o relatie, fara armonie.

SCORPION

Va ganditi sa va luati o casa si poate apelati la un credit bancar ca sa va descurcati cu toate cheltuielile. Puteti duce niste tratative cu sefii si sa va-ntelegeti cumva, ca e momentul sa se tina de promisiunile facute si sa va acorde niste privilegii, un plus salarial.

SAGETATOR

Se pare ca va scoate cineva la cafea, aveti ceva de discutat intre patru ochi si vi se reveleaza un adevar. Noutati care sa va aduca un plus de optimism, sa va faca sa vedeti cu alti ochi o relatie care, desi nu promitea, prezinta niste aspecte incurajatoare.

CAPRICORN

O sa urgentati niste demersuri ca sa faceti niste achizitii, sa luati vreo diploma, sa va apucati de un proiect. Poate v-apucati de reamenajarea casei, ori construiti vreo anexa, un garaj, un alt nivel, un foisor, aduceti unele imbunatatiri ca sa sporiti gradul de confort.

VARSATOR

Poate va lansati pe o alta orbita profesionala, poate faceti intai niste cursuri, si apoi puneti in practica tot ce-ati invatat. Se poate s-aveti succes in sfera comunicarii, sa descoperiti o formula prin care sa va faceti auzite, vazute parerile, ca poate si exemplificati.

PESTI

O sa semnati un contract de munca avantajos si o sa descoperiti pe parcursul anului avantajele acestui parteneriat. Voi o sa va reinventati, o sa profitati de o conjunctura si veti accesa o noua platforma, care sa vi se potriveasca si sa v-aduca si castiguri certe.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.