Radu Dragusin, reactie categorica dupa infrangerea dureroasa de aseara: „Am cea mai mare incredere in…”

Fundaşul Radu Dragusin a exprimat in seara de sambata increderea sa in colegii sai, chiar in urma infrangerii suferite impotriva Belgiei. A evidentiat determinarea echipei nationale de fotbal a Romaniei de a da totul in meciul cu Slovacia, in vederea calificarii in optimile de finala la Euro 2024.

„Am intalnit locul 3 mondial.

Şitiam ca au jucatori ce pot face diferenţa. Nu ştiu ce ne-a lipsit. Ei au fructificat mai bine ocaziile lor, noi nu am marcat. E greu sa incepi meciul cu un gol primit rapid. Azi ne-a lipsit ceva.

Am cea mai mare incredere in colegii mei, suntem pe primul loc, avem cele mai mari şanse de calificare, vom da totul in ultimul meci. Cred ca diferenţa s-a facut in ultima treime, cred ca noi fundaşii puteam sa dam mai multa incredere. Nu ne demoralizam deloc, avem un obiectv, este foarte realizabil, vom da totul”, a declarat Draguşin la postul Pro TV.

Publicitate

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa sambata cu scorul de 2-0 de catre echipa Belgiei, intr-un meci ce a avut loc la Koln, in etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Drept urmare, calificarea in optimile de finala va fi hotarata in ultima etapa a grupelor. Romania se afla in fruntea clasamentului grupei, insa toate cele patru echipe au acumulat cate trei puncte.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.