Zodiile norocoase in aceasta primavara

Astrologul Pavel Globa a anuntat ca pe tot parcursul primaverii 2024, patru zodii vor avea noroc. Iata ce nativi sunt norocosii castigatori.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Astrologul ii sfatuieste pe cei nascuti sub zodia Taurului sa se indrepte cu indrazneala spre obiectivele lor. Potrivit horoscopului, pe tot parcursul primaverii, amplasarea astrelor este favorabila actiunilor riscante.

Principalul obstacol in calea succesului pentru Taur va fi neincrederea in propria lor putere si delasarea. Daca le vei depasi, vei reusi.

Publicitate

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Odata cu inceputul primaverii, reprezentantii acestui semn vor simti un val nou de energie. Amplasarea astrelor este favorabila implementarii celor mai indraznete planuri.

Cel mai dificil lucru pentru Rac va fi sa-si adune forte si sa faca primul pas catre succes. Dupa aceea vor fi de neoprit.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

In aceasta primavara, Fecioarele vor avea noroc in toate domeniile vietii, arata horoscopul astrologului. Astrele sunt de partea acestor nativi in tot ceea ce fac.

Fecioarelor se vor descurca mai ales bine in domeniul finantelor. Ei vor putea castiga suficienti bani pentru a-si realiza cele mai nebunesti vise.

Varsator

Astrele nu par sa aiba nicio indoiala: in aceasta primavara cei nascuti in zodia Varsatorvor fi protagonistii absolut ai zodiacului. Multumita stralucitorului Jupiter, care e gata sa dea un mare noroc si creativitate, dar si din munca si stabilitatea emotionala oferita de sosirea lui Saturn, viata Varsatorilor se va schimba.

Totul este deblocat si totul este reinnoit: puteti incepe noi proiecte in domeniul profesional, va puteti consolida pozitia economica, puteti primi acea promotie mult asteptata. Si chiar si acele oportunitati care apar doar o data in viata pot sa nu lipseasca, cum ar fi posibilitatea de a parasi ocupatia actuala pentru a te dedica in cele din urma slujbei visurilor tale.

Pe plan relational, intre timp, se aud clopote de petrecere.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.