Zodiile care vor intampina probleme in luna Aprilie 2022

Astrologul Pavel Globa a dezvaluit care sunt zodiile pentru care a doua luna de primavara nu va fi usoara.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aprilie va fi o luna stresanta pentru  zodia Taur. Reprezentantii acestui semn zodiacal nu vor avea niciun moment sa de relaxare.  Se recomanda amanarea vacantelor si distractiei pana la vremuri mai bune. Cu toate acestea, sunt de asteptat si lucruri pozitive. Deci, de exemplu, Taurul singur va putea avea sansa de a incepe o relatie romantica.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii in aprilie se pot confrunta cu dificultati in relatiile de familie. Conflictele sunt posibile pe motive financiare sau domestice. Daca un partener Scorpion refuza sa se ocupe de treburile casnice sau incepe sa economiseasca, scandalurile nu pot fi evitate.

Publicitate

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii in aprilie vor fi nevoiti sa se concentreze pe munca. Reprezentantii semnului nu vor avea timp sa se odihneasca. Ei vor trebui sa se ocupe de un numar mare de cazuri, lucrari si sarcini. In plus, in aprilie, Sagetatorul va trebui sa returneze datoriile acumulate, avertizeaza astrologul Pavel Globa.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.