Zelenski, mesaj pentru intreaga omenire dupa ce soldatii lui Putin au bombardat o maternitate: „Aveti putere, dar se pare ca va pierdeti umanitatea.”

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a transmis un nou mesaj dupa ce o maternitate din Mariupol a fost bombardata de militarii rusi.

„Mariupol. Atac direct al trupelor ruse asupra unei maternitati. Oameni, copii sunt sub daramaturi. Atrocitate! Cat timp va mai fi lumea un complice care ignora teroarea? Instituiti interdictia aeriana acum! Opriti crimele! Aveti putere, dar se pare ca va pierdeti umanitatea.”, aspus Volodimir Zelenski pe Twitter.

Publicitate

Consiliul municipal al orasului Mariupol, din sudul Ucrainei, a postat un videoclip cu o maternitate devastata din oras si a acuzat fortele ruse ca au aruncat din aer mai multe bombe asupra acestuia.

Publicitate

„Distrugerea este enorma. Cladirea unitatii medicale in care au fost tratati copiii recent este complet distrusa. Informatiile privind victimele sunt clarificate”, a spus consiliul.

„O maternitate in centrul orasului, o sectie pentru copii si un departament de medicina interna… toate acestea au fost distruse in timpul atacului aerian rusesc asupra Mariupolului. Chiar acum”, a declarat Pavlo Kyrylenko, seful administratiei regionale Donetk, potrivit CNN.

 

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.