Vlad Gherman, in lacrimi: „Cu sufletul rupt in bucati va spun ca…”

Vlad Gherman trece prin momente grele. Actorul din serialul „Adela” a pierdut si pe cea de-a doua bunica. Femeia se afla internata in spital de cateva zile.

Actorul este in doliu.

Bunica lui Vlad Gherman a decedat dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

Actorul a postat un mesaj dureros pe retelele de socializare.

Publicitate

„Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid… as fi spus ca nu e asa o mare scofala.

Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus.

Articolul continuă după reclame

S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi.

In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei”, a scris Vlad Gherman pe contul de Instagram.

Vlad Gherman a anuntat ca in urmatoarele zile nu va fi activ in mediul virtual. Vedeta are nevoie de o pauza de reculegere dupa pierderea bunicii.

In anul 2020, actorul si-a pierdut si cealalta bunica.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.