Violeta, fiica lui Stefan Banica Jr. si a Andreei Marin, a inceput deja scoala. Cum s-a imbracat in prima zi de liceu

Violeta, fiica lui Stefan Banica Jr. si a Andreei Marin, urmeaza o scoala particulara, iar adolescenta a inceput deja cursurile.

Andreea si-a condus fiica la liceu si asa, cum fac de cand Violeta era doar o copila, s-au fotografiat in curtea scolii.

„La fiecare inceput de an scolar, de cand era de-o schioapa, facem fotografia acestei zile impreuna, in curtea scolii. Evit sa o numesc „liceu” acum, desi am fata mare, doar doua imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire si de studiile superioare, nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede… Dumnezeu stie cel mai bine cate lacrimi, emotii, batai de inima se ascund in spatele zambetului de mama… Si ce nesfarsita dragoste! #violeta”, a transmis Andreea Marin pe Instagram.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Vedeta de televiziune a dezvaluit in urma cu ceva timp ce planuri de viitor are fiica ei, care are acum 14 ani:

”Mi-a marturisit de curand ca isi doreste sa urmeze cursurile facultatii de drept. Sunt uimita! Ii place partea asta artistica a vietii, are de la ambii parinti ce sa mosteneasca in acest domeniu, dar ma bucura realismul ei. Si-a dat seama de niste lucruri. Citeste foarte mult in domeniu, desi are o varsta frageda. Tot ce imi doresc este sa fie fericita. Nu vreau sa am un copil exceptional, perfect, ma bucur ca e buna la scoala, dar nu asta e scopul meu in viata”, declara Andreea Marin despre fiica ei.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.