VIDEO! Un soldat rus luat prizonier in Ucraina, face dezvaluiri: „Ne-au spus ca vom fi trupe de mentinere a pacii”

Un soldat rus care a fost luat prizonier in Ucraina si-a sunat mama. Acesta a fost filmat in timp ce vorbea la telefon si ii spunea ca a ajuns prizonier de razboi.

Tanarul soldat a fost filmat de fortele armate ucrainene in timp ce vorbea cu mama sa si o anunta ca a fost luat prizonier si ca, in realitate, a fost trimis la razboi in Ucraina si nu la Lugansk sau Donetk pentru mentinerea pacii.

„Mama, ma recunosti? Sunt in Ucraina. Sunt prizonier de razboi. Mama, asculta-ma cu atentie. Se poarta ok cu mine, nu iti face griji pentru mine.

Publicitate

Am nevoie sa imi contactezi unitatea. Scrie numarul pe ceva. Le spui ca am fost luat prizonier.

Ne-au spus ca vom fi trupe de mentinere a pacii in Republica Lugansk si Republica Donetk, dar in realitate este razboi, iar noi suntem agresorii.

Orasele sunt bombardate. Sa spui tuturor. Mama, am venit aici ca agresor, nu imi pot da drumul sa plec acasa”, sunt cuvintele spuse de soldatul rus mamei sale la telefon.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.