Victor Slav, distrus de durere: „Numai eu stiu prin ce trec”

Victor Slav a trecut prin momente de soc. Tatal prezentatorului tv a murit, desi nu se stia cu probleme de sanatate.

Intr-un interviu acordat de curand, prezentatorul tv a vorbit despre tragica pierdere. Tatal lui Victor Slav a murit subit chiar in apropierea sarbatorilor de iarna, adica in urma cu patru luni de zile. Aceasta pierdere l-a socat si totodata marcat pe aceasta, avand in vedere ca totul s-a intamplat rapid.

Victor Slav si tatal sau aveau o relatie speciala.

Barbatul avea 69 de ani si nu suferea de nicio boala. Medicii i-au spus prezentatorului tv ca tatal sau a suferit un infarct dar si o embolie pulmonara.

”Numai eu stiu prin ce trec. De patru luni parca nu mai sunt om. Tata a murit in luna decembrie, era sanatos, nu avea vreo suferinta. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se astepta. Totul a fost asa brusc, in urma unui infarct care a precedat, dupa cum au zis doctorii o embolie pulmonara”, a marturisit prezentatorul tv, pentru cancan.ro.

Si mama prezentatorului tv este bolnava

Mama lui Victor Slav are si ea probleme de sanatate. Prezentatorul o duce la spital ori de cate ori are nevoie. Iar cele mai dificile momente sunt cele din preajma sarbatorilor.

”A fost primul Craciun fara tata, pentru ca s-a intamplat inaintea sarbatorilor, acum va fi primul si Paste fara el. De atunci, am avut probleme si cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, a mai adaugat el, pentru sursa citata mai sus.