Victor Slav, distrus de durere: „Numai eu stiu prin ce trec”

Victor Slav a trecut prin momente de soc. Tatal prezentatorului tv a murit, desi nu se stia cu probleme de sanatate.

Intr-un interviu acordat de curand, prezentatorul tv a vorbit despre tragica pierdere. Tatal lui Victor Slav a murit subit chiar in apropierea sarbatorilor de iarna, adica in urma cu patru luni de zile. Aceasta pierdere l-a socat si totodata marcat pe aceasta, avand in vedere ca totul s-a intamplat rapid.

Victor Slav si tatal sau aveau o relatie speciala.

Barbatul avea 69 de ani si nu suferea de nicio boala. Medicii i-au spus prezentatorului tv ca tatal sau a suferit un infarct dar si o embolie pulmonara.

Publicitate

”Numai eu stiu prin ce trec. De patru luni parca nu mai sunt om. Tata a murit in luna decembrie, era sanatos, nu avea vreo suferinta. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se astepta. Totul a fost asa brusc, in urma unui infarct care a precedat, dupa cum au zis doctorii o embolie pulmonara”, a marturisit prezentatorul tv, pentru cancan.ro.

Si mama prezentatorului tv este bolnava

Mama lui Victor Slav are si ea probleme de sanatate. Prezentatorul o duce la spital ori de cate ori are nevoie. Iar cele mai dificile momente sunt cele din preajma sarbatorilor.

”A fost primul Craciun fara tata, pentru ca s-a intamplat inaintea sarbatorilor, acum va fi primul si Paste fara el. De atunci, am avut probleme si cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, a mai adaugat el, pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.