Vesti de ultima ora despre Kate Middleton. Medicii au decis

Kate Middleton, in varsta de 42 de ani, se confrunta in continuare cu provocari dificile, deoarece a primit un diagnostic de cancer. Evolutia recenta a starii sale de sanatate a determinat medicii sa decida continuarea supravegherii medicale pentru Kate Middleton si mentinerea absentei temporare de la evenimentele publice care implica Familia Regala britanica.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Kate Middleton arata ca Printul de Wales, in varsta de 41 de ani, va calatori pentru a participa la ceremonia de aniversare a 80 de ani de la debarcarea Zilei Z, care urmeaza sa aiba loc la Omaha Beach si Saint Laurent sur Mer in Franta.

Desi Printul va fi insotit de Regele Frederik al Danemarcei, Printul Mostenitor Haakon al Norvegiei, Regele Willem-Alexander si Regina Maxima a Tarilor de Jos, Kate Middleton nu va fi alaturi de el deoarece urmeaza un tratament pentru un tip de cancer nedezvaluit, conform purewow.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Aceasta calatorie recenta vine dupa ce Casa Regala britanica a anuntat ca isi va ajusta programul de angajamente pentru a se potrivi cu alegerile generale viitoare din Marea Britanie, care sunt planificate pentru 4 iulie 2024.

La conferinta de presa din 22 mai, Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a facut publice informatiile privind alegerile.

Dupa anunt, un purtator de cuvant de la Palatul Buckingham a impartasit: „In urma declaratiei primului ministru in aceasta dupa-amiaza de convocare a alegerilor generale, familia regala va amana, in conformitate cu procedura normala, angajamentele care pot parea sa distraga atentia de la campania electorala. ”

„Majestatile Lor isi trimit sincere scuze oricaruia dintre cei care ar putea fi afectati ca urmare a acestei decizii”, a adaugat purtatorul de cuvant. Desi a fost confirmat ca Printul William va interveni in locul tatalui sau la acest eveniment special, Regele Charles si Regina Camilla vor participa la o ceremonie diferita de Ziua Z.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.