Veste trista, din pacate. Este vorba despre marele actor Florin Piersic

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Florin Piersic  care a fost supus unei interventii chirurgicale joi, arata ca medicii continua sa il monitorizeze indeaproape.

Se ia in considerare posibilitatea amputarii piciorului actorului.

In timpul interventiei chirurgicale de joi la Spitalul Foisor, Florin Piersic a primit o proteza provizorie, dotata cu o pompa de antibiotic pentru a trata zona infectata. Din fericire, rezultatele initiale arata ca actorul a reactionat bine la operatie. A fost transferat in sectia de Terapie Intensiva, iar medicii sunt optimisti in privinta evolutiei sale.

Proteza pe care a purtat-o anterior, montata in 2019, a fost identificata ca sursa a infectiei. In prezent, se ia in considerare necesitatea implantarii unui nou stimulator cardiac la Institutul din Cluj-Napoca, deoarece cel anterior a fost indepartat.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Amputarea piciorului actorului este o optiune luata in calcul de catre medici.

In aprilie, Florin Piersic a fost admis la Spitalul Militar Central din Cluj-Napoca, unde initial interventia s-a concentrat pe stimulatorul cardiac. Ulterior, a fost transferat la Institutul Inimii, in timp ce familia a solicitat mutarea sa la Bucuresti, la Institutul Matei Bals, pentru tratarea infectiei.

Diagnosticul ortopedic efectuat la Spitalul Foisor a indicat o infectie severa a genunchiului actorului, cauzata de stafilococ. In urmatoarele cel putin patru saptamani, Florin Piersic va ramane imobilizat la pat pentru tratamentul infectiei, urmand ca ulterior sa fie evaluata posibilitatea montarii unei noi proteze.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.