Veste trista, din pacate! Este vorba despre indragita actrita, Rona Hartner

Rona Hartner a primit vestea de care se temea cel mai tare. Dupa ce a invins boala nemiloasa, cantareata a fost diagnosticata, din nou, cu cancer.

Rona Hartner a dezvaluit ca a fost diagnosticata, pe 12 iulie, cu cancer la plamani in stadiul 4 cu metastaze.

„La mine, in momentul de fata, este ziua si incercarea. Tocmai va anuntam ca voi veni la Tulcea, la concert, cu Ovidiu Lipan. Azi m-am dus pana la Paris, la un doctor specialist care mi-a dat un foarte mare tratament, trebuie sa-l fac impreuna cu chimioterapia despre care o sa aflu peste doua zile ce este exact si acest domn doctor mi-a zis ca imi interzice sa urc pe scena”, a spus Rona Hartner pe contul ei de Facebook.

Publicitate

Actrita a spus ca din cauza metastazelor pe creier nu mai are voie sa conduca.

„Ma gandesc acum…cu cancerul asta, cu problemele astea, mi-a dat peste cap programul, dar sigur fac eu ceva din chestia asta, nu las asa nefructificata, dar aveam si eu niste planuri, aveam si eu niste concerte vara asta, aveam si eu niste proiecte. In primul rand, incepand de acum nu mai am voie sa conduc din cauza metastazelor pe creier, nu mai am voie sa urc pe scena, nu mai am voie sa cobor scarile singrua. Am voie sa ma plimb in jurul casei vreo 5 kilometri pe zi ca sa se oxigeneze corpul si am voie sa stau in pat”, a mai spus artista.

Desi nu are dureri fizice, spune ca a inceput sa respire tot mai greu.

„A aparut un cancer in faza patru, din nou, pe fond de stres sigur si ma lupt cu el. Acum astept rezultatele de la biopsie si o sa fac ce am de facut. Nu simt nimic fizic, in sensul ca este obositor sa ai un cancer in corp, deci, da, am o stare de oboseala permanenta.

Am un suflu foarte scurt si nu prea reusesc sa respir destul de bine ca sa pot sa cant la capacitate. Dar o sa incerc, daca vad ca nu o sa ma descurc, o sa anulez spectacolele pe o perioada si le reiau dupa ce imi revin”, a declarat Rona Hartner.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.