Veste trista despre Mioara Roman. Oana a facut anuntul: „Am nevoie de gandurile voastre”

Oana Roman a facut anuntul ca mama ei va ajunge pe masa de operatie. Mioara Roman va suferi o interventie chirurgicala destul de complicata”, asa cum spune in anuntul facut de fiica sa pe retelele de socializare.

Fiica lui Petre Roman a cerut sprijinul moral al fanilor ei, mentionand ca aceasta interventie este una complicata.

„Ma duc la spital. Mama va suferi astazi o interventie chirurgicala destul de complicata. Am nevoie de gandurile voastre, pentru ca va fi complicat. Va tin la curent! Doamne ajuta!”, a spus Oana Roman in mediul online.

Publicitate

Mioara Roman a ajuns de patru ori la spital in acest an. Cea mai recenta internare a avut loc la in prima zi a lunii septembrie, la doar cateva saptamani dupa precedenta spitalizare, care venise in urma unei accidentari grave pe care a suferit-o mama vedetei, in complexul de recuperare in care se afla de mai mult timp.

Pe 6 august, Oana Roman a cerut ajutorul pe un grup dedicat femeilor. Ea cauta un guler cervical pentru Mioara Roman. „Buna ziua. Am o urgenta si o mare rugaminte. Am nevoie azi pentru mama de un guler cervical ca cel din poza. Masura M. Am sunat la toate farmaciile deschise azi si nu am gasit. Poate o minune va face sa gasesc aici. In Bucuresti sau Ilfov. Va multumesc”, a fost mesajul ei.

In ultimii ani, Mioara Roman s-a schimbat foarte mult fizic si a slabit considerabil. Fiica cea mica a fostei sotii a lui Petre Roman a avut si are foarte mare grija de mama sa si se intereseaza mereu de starea ei de sanatate.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.