Veste trista despre Alain Delon. Marele actor si-a pregatit iesirea de pe scena vietii

Alain Delon, marele actor francez, in varsta de 86 de ani, vrea sa fie eutanasiat. Actorul sufera de consecintele grave ale unui accident vascular cerebral din 2019, iar sotie sa a decedat anul trecut.

Anuntul a fost facut chiar de fiul sau, Anthony Delon, intr-un interviu . Fiul marelui actor a spus ca a acceptat decizia tatalui sau si ca ii va fi alaturi in ultimele clipe.

„Mi-a cerut sa organizez asta, da! Tatal meu a fost foarte emotionat de moartea mamei mele”, a a declarat Anthony, desi a lasat sa se inteleaga ca nu el va fi cel care isi va asuma responsabilitatea de a-si insoti tatal in moarte, ci mai degraba sora lui, Anouchka.

Publicitate

Alain Delon este in mare suferinta

Actorul francez a suferit doua atacuri cardiovasculare in 2019, momente care l-au afectat mult. A urmat moartea sotiei, in 2021, care l-a marcat pe actor. Ea a avut cancer pancreatic si a cerut sa fie eutanasiata, dar nu a fost posibil, pentru ca procedura este ilegala in Franta.

„As vrea sa le multumesc tuturor celor care m-au insotit de-a lungul anilor si mi-au oferit sprijin. Sper ca viitorii actori sa gaseasca in mine un exemplu nu doar la nivel profesional, ci si uman”, a declarat Alain Delon.

Vedeta care are trei copii Anthony Delon, Anouschka Delon, Alain-Fabien Delon, si-a facut deja testamentul. Mostenirea lui Alain Delon se ridica la cateva milioane de euro.

Sinuciderea asistata este legala in Elvetia

Sinuciderea asistata este legala in Elvetia, unde locuieste acum actorul francez. El a vorbit adesea cu seninatate despre eutanasie, pe care o considera ceva logic si natural de la o anumita varsta sau un anumit punct al vietii.

„Sunt in favoarea unei morti demne. In primul rand pentru ca locuiesc in Elvetia, unde eutanasia este legala si, de asemenea, pentru ca cred ca este cel mai logic si natural lucru de facut. O persoana are dreptul sa plece in liniste, fara a trece prin spitale, injectii si asa mai departe. A imbatrani e nasol si nu poti face nimic in privinta asta”, a spus actorul in ultimul interviu acordat pentru saptamanalul elvetian „L’Illustré”.

In Elvetia este folosit pentobarbitalul de sodiu lichid pentru persoanele care doresc sa se sinucida asistat medical.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.