Veste buna de la Digi RCS-RDS!

Digi RCS-RDS a lansat in aceasta primavara noi oferte captivante, menite sa satisfaca cerintele celor in cautare de preturi competitive. Pentru clientii noi care aleg sa se alature retelei, Digi RCS-RDS a pregatit o serie de beneficii irezistibile, concepute pentru a le face experienta cu serviciile de internet, televiziune si telefonie mobila mai accesibila si mai bogata in avantaje.

Telefon mobil de ultima generatie la un pret redus

Clientii noi se pot bucura de o oferta speciala care include un telefon mobil de ultima generatie la un pret extrem de atractiv. Aceasta oportunitate le ofera posibilitatea de a obtine un dispozitiv de calitate la un cost accesibil, facilitandu-le astfel integrarea in universul digital intr-un mod convenabil si economic.

Articolul continuă după reclame

Reducere substantiala la abonament

Pe langa pretul competitiv al telefonului mobil, clientii noi vor beneficia si de o reducere semnificativa la abonament, cu o scadere de 50% timp de patru luni. Aceasta oferta exclusiva le permite sa economiseasca si mai mult in primele luni ale abonamentului, asigurandu-le un start confortabil in utilizarea serviciilor Digi RCS-RDS.

Publicitate

”Intra in lumea DIGI gata echipat pentru viitor! Porteaza-te la DIGI si ia-ti OPPO Reno 11F 5G la doar 120 lei pe luna, in 12 rate si bucura-te de o super oferta la abonament: 50% reducere, timp de 4 luni!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a companiei.

Digi RCS-RDS nu este la prima sa incursiune in lumea ofertelor senzationale. Inca din toamna trecuta, compania a atras atentia clientilor noi cu oferte atractive, cum ar fi beneficiile de roaming nelimitat pentru abonamentele nelimitate, oferind minute si date generoase la tarife avantajoase in Uniunea Europeana si in Turcia. Aceasta istorie de oferte inovatoare demonstreaza angajamentul constant al Digi RCS-RDS de a oferi solutii accesibile si convenabile pentru nevoile digitale ale clientilor sai.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.