„Va ploua cu foc si lacrimile vor curge”: Au fost dezvaluite predictiile bunicii Vanga pentru 2022

Clarvazator bulgara Vanga, la care au venit oameni din toata lumea, este decedata de douazeci si cinci de ani. Cu toate acestea, cercetatorii fenomenului sau continua sa descifreze profetiile referitoare la vremurile noastre si cele viitoare. De data aceasta, cuvintele bunicii Vanga se refera la anul 2022. Despre ce este vorba.

Despre ceea ce a prezis Baba Vanga pentru 2022, Boris Kuchukov a povestit in programul „De fapt” de pe Channel One. Barbatul a vizitat-o pe clarvazatoare in anul 1993. Atunci femeia i-a spus personal:

„Nu dispera, totul se va schimba pentru tine. Anii vor trece si nu vei fi singur in aventurile tale. Vor curge rauri de struguri”.

Atunci Boris nu a inteles despre ce vorbea Vanga, dar un an mai tarziu i s-a oferit oportunitatea sa faca afaceri la o veche crama. De atunci, Kuchukov face vinuri si isi aminteste adesea de cuvintele clarvazatoarei.

Publicitate

Barbatul a mai spus ca atunci, in urma cu treizeci de ani, a incercat sa o intrebe despre evenimentele viitoare importante pentru intreaga lume. Ea i-a spus o multime de lucruri, dar nu era clar la ce se referea. Acum, citindu-si notitele din caiet, Boris Kyuchukov a spus: „ceva groaznic se apropie”

Articolul continuă după reclame

Ce se va intampla pe 2 februarie 2022?

Potrivit barbatului, in curand vor veni vremuri groaznice. El a mentionat pentru prima data data  2 februarie 2022. Barbatul a spus: „ceva inspaimantator se asteapta in aceasta zi”

„Va cadea o ploaie de foc. Dragonul va scuipa flacari si lacrimi de foc vor curge…”

„Poate ca balaurul este China, care va primi cea mai importanta putere si nimeni nu va putea sa faca nimic”a spus Boris Kyuchukov.

Temerile asociate cu anul care vine si data deja mentionata sunt confirmate si de numerologi. Doi este un simbol al energiei si este important sa o directionezi in directia corecta. Daca il asociem cu negativul, atunci vor exista distrugeri si diverse evenimente negative. In cazul pozitivului, va fi un timp de unitate si armonie.

„Oamenii vor invata sa auda aerul”

In cele din urma, Boris Kyuchukov a spus ca Vanga a mentionat dezvoltarea tehnologica a omenirii, cand oamenii „invata sa auda aerul ca un radio si nu va fi nevoie de telefoane. Nu va fi nevoie de curent. Oamenii vor taia firele.”

Cu toate acestea, a crede sau a nu crede, este o chestiune pur personala.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.