Tragedie la Vaslui. O mamica a murit la doar 26 de ani pentru ca nu avea bani sa se trateze la spital. Cine este tanara

Tragedie la Vaslui.  O tanara mamica a murit la doar 26 de ani pentru ca era bolnava, dar nu avea bani sa se trateze la spital. Tanara era insarcinata, iar acasa mai avea inca doi copii.

Iuliana Dragnea a ajuns prea tarziu la spital. Femeia insarcinata in patru luni, a inceput sa se simta foarte rau pe 4 noiembrie. Aceasta spunea ca are senzatia ca se sufoca si ca nu mai poate merge. Din cauza banilor si-a neglijat constant sanatatea si a amanat sa faca un control medical.

Cand starea i s-a agravat sotul ei a sunat la Ambulanta, iar femeia fost dusa la spitalul din Barlad. I s-a pus diagnosticul de pneumonie bilaterala interstitiala acuta. Potrivit analizelor, Iuliana era bolnava de mai multa vreme iar imunitatea era foarte scazuta.

Sotul femeii: „Pe la 21:30 nu mai putea sa respire. S-a trezit rosie la fata. Am intrebat-o <<Ce ai?>>, imi facea semn ca nu poate sa respire. Am imbracat-o si am sunat la ambulanta. In timpul asta, ea a venit si a pupat copiii. In rest, nu mai stiu nimic. Acum asteptam sa o aducem acasa”.

In scurt timp a fost intubata, dar in mai putin de 24 de ore, in seara de 5 noiembrie, a murit la ATI. Acum sotul, bolnav si el si cu venituri extrem de mici a ramas singur sprijin pentru cei doi copii ramasi fara mama.

Sotul femeii: „Mama mea e batrana si bolnava. Si eu sunt cu diabet. Cine sa aiba grija de ei?! Trebuie de acum sa ma chinui sa am eu grija de ei. Baiatul are doi ani, fata patru ani si sase luni, ce sa fac…”, scrie realitatea.net.

Sprijin pentru inmormantarea Iulianei si a pruncului sau

Familia Iulianei – sotul si cei doi copii (o fetita de 5 ani si un baietel de 2 ani), este una dintre cele mai necajite din comuna, nici nu au cu ce o ingropa pe Iuliana si pruncul din pantecele ei, mort.

„Au nevoie de haine, sicriu, de scos din spital, masina mortuara pentru deplasarea in comuna Epureni, orice ajutor este binevenit. Vrem sa le fim aproape in aceste momente grele, impreuna cu cine poate ajuta, astfel incat, Iuliana sa poata fi inmormantata crestineste si apoi sa avem grija de micutii sai!”, a anuntat Carmen Suciu, membru fondator al Asociatiei „Nascuta Inger”, care s-a implicat in acest caz extrem de trist!

Cei care doresc sa ajute au la dispozitie urmatoarele conturi, precum si numarul de telefon al matusii Iulianei.

RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Barlad (in Euro) pe numele Neculita Mariana
RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Barlad (in Ron) pe numele Neculita Ion
Telefon: 0751 889 134 – Mariana Neculita