Tragedie in Romania. Un tanar cercetator a murit pe masa de operatie. S-a deschis dosar penal

Un tanar de 28 de ani a murit la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, dupa ce a ajuns acolo cu o lovitura la cot. Cazul este cercetat acum de politisti, care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Barbatul era cercetator la Centrul de Economie Montana „CE-MONT” din Vatra Dornei si a ajuns la spital dupa ce s-a lovit la cot, in timpul unui meci de fotbal cu prietenii.

”Un tanar de doar 28 de ani a decedat ieri,15.03.2023, pe masa de operatie a Spitalului Municipal din Vatra Dornei.

Publicitate

S-a prezentat la spital cu o lovitura la cot

Valeriu Stoilov, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei in data de 8 martie, acuzand dureri ale cotului, in urma unei accidentari involuntare, in cadrul unui meci de fotbal alaturi de prietenii lui. In urma investigatiilor medicale, Valeriu Stoilov a fost programat pentru o interventie chirurgicala in cadrul Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru data de 15 martie 2023.

Astazi, 15 martie 2023, tanarul s-a prezentat la sectia de chirurgie a Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru interventie.

A murit pe masa de operatie

Din pacate tanarul a decedat in timpul interventiei chirurgicale din motive necunoscute!

Lucratorii de politie din cadrul Politiei Municipiului Vatra Dornei au demarat cercetarile in acest caz, in cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei, sub aspectul savarsirii infractiunii de „ucidere din culpa”!

Managerul spitalului nu a vrut sa dea explicatii

La aceasta ora, directorul spitalului Municipal Vatra Dornei, dl. Valentin Stan a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa raspunda pentru a avea o pozitie manageriala, iar subordonatii acestuia au spus ca nu pot declara nimic pana la aflarea rezultatelor necropsiei care va avea loc maine, 16.03.2023!

Valeriu Stoilov avea domiciliul in judetul Neamt si avea functia de cercetator la Centrul de Economie Montana „CE-MONT” din Vatra Dornei!

„Odihneste-te in pace, drag coleg” este unul dintre zecile de omagii aduse in mediul online de catre colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov!

Sincere condoleante familiei!”, se arata pe pagina de Facebook Radio Dorna.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.