Tragedie fara margini in familia lui Florin Pirvu. Sotia antrenorului s-a stins la doar 47 de ani

Florin Pirvu, antrenorul echipei FC Voluntari, trece printr-o durere imensa dupa pierderea sotiei sale, Oana Pirvu, care a decedat in urma unei boli grave. Internata intr-un spital din Bucuresti, Oana nu a mai putut fi salvata de medici.

Aceasta veste a provocat o mare tristete si compasiune in randul suporterilor si al comunitatii fotbalistice.

Oana Alina Pirvu a fost mult mai mult decat o simpla partenera de viata pentru Florin Pirvu; ea a fost un pilon de sustinere si un sprijin constant in cariera sa de antrenor. Pierderea ei este resimtita adanc nu doar in familie, ci si in intreaga comunitate fotbalistica.

Publicitate

FC Voluntari a transmis sincere condoleante antrenorului si familiei sale, exprimand regretul si compasiunea fata de aceasta tragedie, pe pagina oficiala de Facebook. In aceste momente dificile, clubul si suporterii sunt alaturi de Florin Pirvu, oferindu-i sprijinul lor moral si incurajarea necesara pentru a depasi aceasta incercare grea.

Articolul continuă după reclame

„Cu tristete in inimi, transmitem gandurile noastre cele mai bune si rugaciunile noastre catre Florin Pirvu a carui sotie, Oana Alina Pirvu, a trecut in nefiinta, la doar 47 de ani.

Suntem profund indurerati de pierderea dumneavoastra, Mister!” au transmis reprezentantii FC Voluntari.

Cluburile de fotbal unde Florin Pirvu a activat ii sunt alaturi.

Florin Pirvu, un antrenor respectat si apreciat in lumea fotbalului romanesc, trece acum printr-o perioada de doliu profund. Decesul neasteptat al sotiei sale a adus o schimbare brusca si tragica in viata sa si a familiei sale. Desi este o figura publica, suferinta sa este una profund personala si delicata.

Echipa FC Voluntari, in frunte cu conducerea si jucatorii, se straduieste sa ofere sprijinul si confortul necesar antrenorului lor in aceste momente dificile.

In acelasi timp, comunitatea fotbalistica in ansamblu se mobilizeaza pentru a-i arata solidaritatea si sprijinul lor in aceasta perioada de doliu.

De asemenea, si cei de la FC Petrolul Ploiesti au transmis un mesaj de condoleante pentru Florin Pirvu: „Clubul Petrolul Ploiesti este alaturi de Florin Pirvu in aceste momente grele, dupa trecerea in nefiinta a sotiei sale, Oana Alina Pirvu. Sincere condoleante familiei!”

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.