Tragedia momentului in Romania! Denis, tanarul sportiv, a murit dupa 12 ore de operatie.

Tragedia momentului in Romania! Denis, tanarul sportiv din Buzau, a murit dupa ce a fost grav ranit vineri, 16 iunie, in timp ce juca fotbal si a sarit un gard sa isi recupereze mingea. O tepusa i-a strapuns piciorul, sectionandu-i artera femurala.

Tanarul a fost declarat mort dupa ce a fost tratat in doua spitale din Romania si dupa mai bine de 12 ore de operatie.

Parintii si apropiatii se intreaba acum cum a fost posibil ca un tanar cu toata viata inainte sa dispara in doar doua zile.

Publicitate

”Stiu ca au intervenit medicii mei in sala. Au ajuns la concluzia ca este un caz deosebit de grav si l-au transferat la Bucuresti. La raportul de garda mi s-a spus, ca au facut toate manevrele. Imediat dupa ce a fost adus, a fost dus in sala de operatie.

S-au incercat manevrele pentru oprirea hemoragiei, iar dupa aceea s-a luat legatura la Bucuresti pentru transfer de catre medicii chirurgi”, a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului din Buzau, pentru Antena 3 CNN.

”Condoleante familiei! Este o reala tragedie!”

”Condoleante familiei! Este o reala tragedie, ca un tanar la o asemena varsta sa sufere un astfel de accident si sa fie o viata pierduta. Va reamintesc, prognosticul in leziunile vaselor mari si aici este vorba despre artera femurala este intotdeauna extrem de rezervat.

Este nevoie de cateva conditii ca sa cresti sansele spre un prognostic favorabil.

O data, ca toti cei care intervin sa stie aceste notiuni de prim-ajutor, in al doilea rand, sa se ajunga transportul cat mai rapid intr-un serviciu medical care are Sectie de Chirurgie vasculara, iar pe de alta parte, ganditi-va, ca dintr-un vas mare, este ca si cum ai sectiona o teava importanta, sangele se pierde in abundenta. Se ajunge la soc hemoragic”, a spus Tudor Ciuhodaru pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.