Toni Iuruc, primele declaratii despre separarea de Simona Halep: „Nu mai insistati…”

Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc la mai putin de un an de cand cei doi s-au casatorit civil, dupa o decizie luata de comun de acord. Anuntul a fost facut de publicatia Prosport.

Toni Iuruc, primele declaratii.

Dupa anuntul facut de Prosport, Toni Iuruc a vorbit cu jurnalistii de la FANATIK despre posibilul divort de Simona Halep.

”Nu comentez viata noastra privata… Nu, nu divortez maine… Nu mai insistati, no comment”, a declarat Toni Iuruc, pentru sursa citata mai sus.

Nicolae, fratele Simonei Halep, prima reactie despre divortul sportivei de Toni Iuruc

Nicolae, fratele Simonei Halep, este unul dintre cei mai de incredere oameni din anturajul jucatoarei de tenis, el avand grija, alaturi de Stere, tatal lor, de partea financiara a vietii sportivei. Contactat de jurnalistii de la Fanatik, acesta a fost foarte clar cu privire la situatia relatiei dintre Simona Halep si Toni Iuruc.

”Nu comentez, nu pot sa comentez”, a spus Nicolae Halep despre divortul dintre Simona si Toni Iuruc, eveniment anuntat de Prosport. Stere Halep, tatal Simonei nu a oferit un raspuns privire la despartirrea fiicei sale.

Potrivit informatiile aparute pana acum, divortul dintre Simona Halep si Toni Iuruc ar avea loc la notar, iar averea nu se imparte: fiecare pleaca din casnicie cu ceea ce a intrat.