Sorin Ovidiu Vintu, cunoscut din mega-escrocheria FNI, declaratie incredibila despre Zelenski: „L-au umflat americanii intr-un asemenea hal cu pompa incat nu mai stie pe ce lume se afla”

Fostul condamnat penal Sorin Ovidiu Vantu, cunoscut din mega-escrocheria FNI a declarat, intr-un live pe Facebook, ca Volodimir Zelenski „a innebunit”.

„Generatie, dupa cum ai vazut, imbecilul ala de Zelenski a inceput sa dea ordine peste tot prin lume, prin Europa, sa dea suturi in … presedintelui Germaniei. Tipul asta s-a tampit de-a dreptul, a innebunit”, a spus Vintu intr-un live pe Facebook.

Publicitate

„L-au umflat americanii intr-un asemenea hal cu pompa incat nu mai stie pe ce lume se afla. Razboiul din Ucraina e urmare a agresiuni Americii, prin NATO, la adresa rusilor. Ca se fac orori, se stie. (…) Atrocitatile pe care le fac rusii acolo sunt insotite de atrocitati si mai mari, poate, pe care ucrainenii le fac la adresa rusilor pe care ii prind, asa e in razboi, o grozavie generala.

Publicitate

„Fereasca Dumnezeu ca Romania sa fie antrenata in acest razboi. Se pare ca politicienii romani, in uriasa lor inteligenta, imping lucrurile intr-acolo”, a mai spus Vintu.

„Intre Rusia si America, prefer Rusia”

„Razboiul va mai dura, rusii au si castigat deja, au distrus infrastructura militara a ucrainenilor pentru a le putea lua Donbasul. Asta e tot. Cand vedem pe la televizoare ca ucrainenii au omorat sute de mii, zeci de mii de soldati rusi, si rusii au omorat civili si copii, asta e propaganda”, a mentionat Vintu.

„Cateva clarificari. Despre razboiul din Ucraina. Nu sunt filo-rus, sunt filo-roman. Dar intre Rusia si America, prefer Rusia”, a scris acesta, pe Facebook, la o luna de la inceputul conflictului. Iar cateva zile mai tarziu a scris ca „americanii isi doresc un razboi mondial pe teritoriul Europei”.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.