Solstitiul de iarna schimba viata zodiilor. Ziua inceputului unei noi ere. Horoscop 22 decembrie 2022

Solstitiul de iarna a avut loc pe data de 21 decembrie. Astrologii si ezoteristii considera aceasta data un fel de portal catre viitor, cand merita sa-ti faci urari si sa crezi in miracole, deoarece solstitiul de iarna este stramosul pagan al Craciunului modern.

Prin urmare, cititi horoscopul detaliat si precis pentru 22 decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale:

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Iubeste persoana care devii. Orice greseala pe care o faci te va invata ceva. Oriunde te uiti, ar trebui sa gasesti bucurie.

Taur (21 aprilie-21 mai)

Este posibil ca munca ta sa nu fie perfecta pentru a avea succes. Cresti si te dezvolti zi de zi. Acum incerci sa fii o persoana mai buna decat erai inainte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Progresul este alcatuit din pasi mici. Prin urmare, fii sigur pe tine, vei reusi.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Energia creativa curge prin tine. In fiecare zi devii mai creativ si mai creativ.

LEU (23 iulie-23 august)

Fii creativ si increzator. Fii creativ in toate domeniile vietii tale.

FECIOARA (24 august-23 septembrie)

Lasa reflectia ta sa te inspire in fiecare zi. Va invoca energie si claritate in viata ta pentru a te ajuta sa mergi mai departe.

BALANTA (24 septembrie-23 octombrie)

Nu uitati de puterea comunicarii, deoarece va ajuta sa va exprimati si sa dati viata ideilor creative. Construieste-ti increderea.

SCORPION (23 octombrie – 22 noiembrie)

Lasa toata energia negativa din jurul tau sa se transforme in energie pozitiva. Multumeste universului pentru schimbarile din jurul tau.

SAGETATOR (23 noiembrie-22 decembrie)

Astazi, fii recunoscator pentru mancarea de pe masa si un acoperis deasupra capului, pentru confortul in care traiesti si pentru familia care te sustine. Petrece-ti ziua cu recunostinta.

CAPRICORN (23 dec-20 ianuarie)

Descopera puterea ascunsa adanc in tine. Astazi este o zi buna pentru meditatie si contemplare. Nu uitati sa va multumiti pentru micile realizari.

VARSATOR (21 ianuarie-20 februarie)

Atrage-ti puterea din natura. Fa o mica plimbare astazi pentru a-ti mentine echilibrul in viata. Asculta-ti intuitia si indiciile ei.

PESTI (21 februarie-20 martie)

Umple-ti casa cu energie pozitiva. Ai grija de casa in care locuiesti. Faceti din bucatarie inima casei si un loc pentru practica spirituala.