Silvia Dumitrescu a implinit 63 de ani. Cadoul care a impresionat-o cel mai mult: „M-am inmuiat toata”

Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a implinit 63 de ani si a avut parte de o surpriza in platoul Vorbeste lumea.

Artista a fost asteptata cu flori si tort de catre gazdele emisiunii. “Azi voi face tot ce-mi dorescu eu mai mult si mai mult. Voi dansa, voi canta cu prietenii. Vom sarbatori in adevaratul sens al cuvantului pentru ca asa ii place unui artist. Facem un concert aniversar la The PuB si va astept pe toti. Am invitati surpriza… Va fi si sotul meu acolo”, a declarat entuziasmata Silvia.

Cantareata a marturisit ca cel mai emotionant la multi ani a venit de la fiul ei: “Si va mai spun un secret. Stiti cine m-a sunat acum, inainte sa intru? M-a sunat fiul meu din Italia. Cand mi-a zis la multi ani m-am inmuiat toata ca l-am si vazut si mi-a spus ca ma iubeste. E multa iubire astazi”.

Intrebata ce si-ar dori sa primeasca de ziua ei, Silvia a marturisit: “iubirea pentru mine este cel mai frumos cadou. Daca ma simt iubita, nu imi mai trebuie nimic. Toata viata mi-a placut sa fiu optimista, dar de data asta apreciez si mai mult cand urarile mi se fac din suflet si cand simt bucuria oamenilor din jur”.

,,Am invatat sa fiu sotie, mama si am continuat sa…”

,,La ora 6 dimineata , 3.10.59 am scos primul sunet „oooaaa” atat de tare incat doctorul Silviu i-a spus mamei mele „doamna Stefania, durdulica asta sigur va fi cantareata” si asa mama mea s-a gandit sa-mi puna numele Silvia.

Apoi am invatat sa fiu sotie,mama si am continuat sa cant…cu sotul,cu fiul,cu copiii de gradinita,cu elevii aceluias Liceu unde am invatat si eu si Iulian, fiul nostru…si nu ma opresc😃continui sa cant, sa fiu vesela si haioasa iar cei 63 de ani nu ma pot opri….oricum cu sufletul sunt la fel de copilaroasa si imi doresc sa raman asa,plina de energie si speranta …si cu zambetul pe buze toata viata ,cred ca asa viata este mai frumoasa!Multumesc Doamne pentru tot!!!🙏❤ ”, a scris artista pe retelele de socializare.