Sfatul Runelor pentru ziua de joi, 12 octombrie 2023. Noi inceputuri pentru cateva zodii

Sfatul runelor pentru joi. Fiecare zi a saptamanii este guvernata de planete si energii specifice, iar joi este asociata cu Jupiter, aducand cu sine expansiune, invatare si intelepciune. Pentru a ne ghida in aceasta zi benefica, putem apela la ajutorul runelor, vechi simboluri ale cunoasterii si intelegerii, spune celebrul numerolog Igor Vechersky.

Sfatul Runelor pentru ziua de joi, pentru toate zodiile, de la Igor Vechersky.

Berkena (Mesteacan) – Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sfatul Runei: Berkena semnifica inceputuri proaspete si crestere. Este timpul sa-ti indrepi atentia catre proiectele tale, sa-ti setezi obiective clare si sa investesti in dezvoltarea ta personala. Asculta-ti intuitia si actioneaza cu incredere.

Thurisaz (Spini) – Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sfatul Runei: Thurisaz reprezinta protectia si forta interioara. Este important sa-ti stabilesti limite sanatoase si sa-ti asumi responsabilitatea pentru propria bunastare. Fii hotarat si nu lasa ca nimeni sa iti distruga echilibrul.

Ansuz (Odin) – Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sfatul Runei: Ansuz simbolizeaza comunicarea si intelepciunea. Este momentul sa fii deschis la noi idei si sa impartasesti gandurile tale cu cei din jur. Asculta cu atentie si exprima-te cu claritate.

Raido (Calatorie) – Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sfatul Runei: Raido reprezinta calatoria si evolutia. Este momentul sa reflectezi asupra directiei tale in viata si sa faci schimbari pozitive. Fii deschis la noi oportunitati si lasa-te ghidat de intuitie.

Kenaz (Foc) – Leu (23 iulie – 22 august)

Sfatul Runei: Kenaz aduce cu sine creativitate si foc interior. Este timpul sa-ti folosesti pasiunea si inspiratia pentru a-ti atinge obiectivele. Fii perseverent si nu-ti pierde determinarea.

Gebo (Dar) – Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Sfatul Runei: Gebo simbolizeaza darnicia si echilibrul. Este important sa oferi si sa primesti in viata. Cauta armonia si recunoaste valorile si talentele celor din jurul tau.

Wunjo (Bucurie) – Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Sfatul Runei: Wunjo aduce bucurie si armonie. Este timpul sa cauti echilibrul in viata ta si sa te conectezi la lucrurile care iti aduc fericirea. Fii deschis la relatii pozitive si experiente frumoase.

Hagalaz (Gheata) – Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sfatul Runei: Hagalaz reprezinta transformarea si purificarea. Este timpul sa eliberezi ceea ce nu-ti mai serveste si sa te pregatesti pentru noi inceputuri. Fii curajos in fata schimbarilor si invata din trecut.

Isa (Gheata) – Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sfatul Runei: Isa simbolizeaza incetinirea si rabdarea. Este timpul sa reflectezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat in viata ta si sa-ti clarifici obiectivele. Fii constient de proces si lasa lucrurile sa se dezvolte in ritmul lor natural.

Jera (An) – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Sfatul Runei: Jera aduce cu sine recoltarea si rasplata muncii depuse. Este momentul sa te concentrezi pe stabilitate si sa fii consecvent in eforturile tale. Recunoaste-ti progresul si incurajeaza-ti evolutia continua.

Eihwaz (Iezer) – Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Sfatul Runei: Eihwaz simbolizeaza rezistenta si puterea de adaptare. Este timpul sa fii flexibil si sa te adaptezi la schimbarile din viata ta. Fii sigur pe tine si depaseste obstacolele cu incredere.

Perthro (Secret) – Pesti (19 februarie – 20 martie)

Sfatul Runei: Perthro reprezinta misterul si potentialul neexploatat. Este momentul sa explorezi latura ascunsa a ta si sa iti descoperi talentele si abilitatile latente. Fii deschis la noi oportunitati si surprize.

Fiecare zodie are propriul sau drum si provocari, iar runele pot oferi intelepciune si indrumare in aceasta calatorie. Este important sa iti asculti intuitia si sa actionezi in conformitate cu sfaturile runelor pentru a-ti atinge obiectivele si a trai o viata implinita si armonioasa.