Sfatul astrologului pentru luni, 29 noiembrie 2021, pentru toate semnele zodiacului

Sfatul astrologului pentru luni, 29 noiembrie 2021. Ziua in care este necesar sa fii sincer cu oamenii din jurul tau – minciuna nu va salva situatia, ci va inrautati relatia.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu are sens sa pierzi timpul in rezolvarea problemelor profesionale,  nu vei avea niciun beneficiu practic din acest lucru, este mai bine – in ciuda unei zile lucratoare – sa te concentrezi pe treburile casnice neglijate.

Publicitate

Taur (04.21 – 05.21)

Astazi, este important sa observati totul – de la meniu la imbracaminte si comportament: acest lucru va face posibil sa supravietuiti astazi fara sa intrati in depresie.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Cel mai important lucru in aceasta zi este sa renunti la ceea ce a devenit invechit, fie ca este vorba de relatii, proiecte profesionale sau lucruri – acestea din urma, de altfel, este mai bine sa le donati celor care au nevoie de ele.

Rac (22.06 – 22.07)

Este indicat sa va intalniti la jumatatea drumului cu o persoana care si-a dat seama ca a gresit si a decis sa-si ceara scuze: nu puteti permite ca o cearta, oricat de grava ar fi, sa distruga relatiile de lunga durata si bune.

Leu (23.07 – 21.08)

In aceasta zi, puteti gasi un limbaj comun cu orice – chiar si cel mai insolubil si mai obstinat – coleg de munca: profitati de sansa de a ajunge la o intelegere si de a rezolva cu succes o problema profesionala importanta.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Ziua este favorabila pentru lansarea unui nou proiect – mai ales pentru cei a caror activitate este legata de creativitate, dar si reprezentantii altor profesii pot conta pe succes.

Balanta (24.09 – 23.10)

Dupa ce ati stabilit un obiectiv, trebuie sa mergeti la el intr-un mod direct si, prin urmare, cel mai scurt, fara a fi distras de fleacuri care vor aparea cu siguranta pe drum si vor necesita atentie din partea voastra

Scorpion (24.10 – 22.11)

Nu ar trebui sa-ti demonstrezi superioritatea fata de oamenii din jurul tau: fii modest – uneori poate fi util.

Sagetator (11.23 – 12.21)

In comunicarea cu oamenii din jurul tau, nu este de dorit sa treci linia care separa retinerea de familiaritate si permisivitate: nu toata lumea intelege acest stil de comportament.

Capricorn (12.22 – 01.20)

In ciuda faptului ca este o zi lucratoare, fa-ti putin timp pentru a iesi in natura – iti va face bine: daca nu ai cum sa-ti iei o zi libera si sa iesi in afara orasului, fa o plimbare macar in cel mai apropiat parc.

Varsator (21.01 – 18.02)

Este important sa fiti extrem de atenti cand manipulati echipamentele cu gaz si electrice – daca este posibil, este mai bine sa nu le porniti deloc, riscul de ranire este prea mare.

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua este favorabila tranzactiilor financiare – incheierea de contracte importante si semnarea de acorduri de afaceri, in special cele care sunt concepute pe termen lung.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.