Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de 23 martie 2023. Joia Alba pentru 2 zodii, neagra pentru 3 zodii

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa sfatuieste toate semnele zodiacului sa-si pastreze calmul. Acest lucru este deosebit de important in prima jumatate a zilei. Dupa-amiaza, puteti face cu calm lucruri importante. Atunci multe decizii va vor duce pe drumul cel bun.

Sfatul zilei pentru zodiile de FOC

Berbec

Berbecul poate convinge cu usurinta adversarii ca are dreptate. Multe dintre ideile lui isi vor gasi sprijin. Trebuie sa dai dovada de perseverenta pentru a rezolva cazurile care au nevoie de mult timp. Se recomanda sa ascultati opiniile partii opuse si sa ajungeti la o solutie comuna la problemele controversate. Acest sfat se aplica in toate domeniile vietii.

Publicitate

Leu

Acest semn zodiacal va trebui sa actioneze energic si persistent. Apoi ajutorul planetelor il va insoti in chestiuni care cad literalmente pe capul Leului. Inceputul zilei va aduce multe probleme si ii va face pe reprezentantii elementului de Foc destul de ingrijorati, dar treptat situatia se va uniformiza si increderea in abilitatile lor le va reveni. Trebuie sa se bazeze in aceasta zi doar pe propria parere si sa nu aiba prea multa incredere in sfaturile chiar si ale celor apropiati.

Sagetator

Energia Sagetatorului il va impinge sa ia decizii pripite, va provoca o reactie negativa la afirmatiile dure si critice. Prin urmare, trebuie sa va retineti ardoarea si entuziasmul la munca, pentru a nu pune paie pe foc. Pana seara, lucrurile se vor domoli si puteti petrece in siguranta timp cu familia sau prietenii buni.

Sfatul zilei pentru zodiile de PAMANT

Taur

Pentru acest semn al zodiacului, astrele ofera oportunitati bune de a-si promova ideile. Ingeniozitatea si calculul la rece il vor ajuta in aceasta zi. Este necesar doar sa va concentrati pe sarcinile principale, sa nu pierdeti energie si timp pe fleacuri. Dupa succesele muncii, ar fi frumos sa petreceti seara intr-un mediu confortabil acasa.

Fecioara

Lucrurile vor merge lin si calm. Cu toate acestea, Fecioarele vor trebui sa planifice cu mult timp in avans toate sarcinile zilei carora trebuie sa le faca fata. Mai trebuie sa ai rabdare. Astrele recomanda sa schimbati situatia pentru a trece la pozitiv in timpul zilei, daca este posibil – sa faceti scurte plimbari in aer curat.

Capricorn

Astrele nu exclud posibilitatea ca Capricornii sa fie atrasi intr-o aventura financiara. Exista, de asemenea, riscul de a fi inselat atunci cand faci tranzactii si cumparaturi. Trebuie sa fii vigilent, sa studiezi cu atentie documentele, sa faci calcule fara graba. Seara poate fi foarte utila pentru participarea la evenimente publice. Aici, reprezentantii acestui semn vor putea atrage atentia oamenilor de afaceri potriviti, precum si a persoanelor de sex opus.

Sfatul zilei pentru zodiile de AER

Gemeni

Acest semn zodiacal in aceasta zi va fi mai capabil sa faca lucruri legate de munca fizica. O oarecare confuzie in gandire va complica exercitiile mentale. Nu este cea mai buna perioada pentru activitate intelectuala. Va fi nevoie de o concentrare maxima, care poate provoca dureri de cap. Nici activitatea creativa nu va aduce rezultatul dorit.

Balanta

Balanta are o perioada favorabila. O minte ascutita si o reactie fulgeratoare, care nu este atat de caracteristica acestui semn, va va permite sa faceti fata numeroaselor sarcini ale zilei. Potentialul energetic este ridicat. Puteti prelua in siguranta ceea ce nu putea fi rezolvat inainte. In relatia cu persoana iubita, armonie deplina si intelegere reciproca. Sunt posibile decizii radicale.

Varsator

Capul Varsatorului va fi vizitat de ganduri si idei care ii vor surprinde pe multi prin originalitatea si simplitatea in acelasi timp. Ziua va fi buna pentru perceperea diferitelor tipuri de cunostinte, asimilarea informatiilor. Astrele sfatuiesc doar sa nu comunicati cu persoane dezechilibrate, sa nu cedati izbucnirilor emotionale.

Sfatul zilei pentru zodiile de APA

Rac

Racul va avea o zi plina. Sunt multe lucruri de facut. Independent de fel, Racul incearca sa fie la timp peste tot. Ostilitatea poate fi cauzata de oameni care distrag atentia cu sfaturile si intrebarile lor. Pentru a nu te desprinde, trebuie sa ai rabdare si sa nu te lasi distras de stimuli externi. In relatiile personale, intuitia, capacitatea de a intelege pe cineva drag, te va ajuta.

Scorpion

Un simt sporit al tuturor nuantelor situatiilor emergente ale zilei va va ajuta la rezolvarea multor probleme. In aceasta zi, clarviziunea si previziunea asupra beneficiilor perioadelor viitoare il vor ajuta pe Scorpion sa-si puna in aplicare planurile. Pentru unii, aceasta va fi o surpriza completa. Dar astrele nu sfatuiesc sa se abata de la plan. Astrele ii favorizeaza pe cei care au un spirit puternic si se incapataneaza sa se indrepte spre obiectiv.

Pesti

Zi grea pentru Pesti. Trebuie sa-si trateze indatoririle fara entuziasm si initiativa excesiva. Trebuie doar sa faci ceea ce trebuie facut. „Sclipirea” in afacerii in acest moment nu va face decat sa complice toate situatiile. In plus, exista riscul de ranire. Se recomanda aranjarea unor mici pauze pentru odihna in timpul procesului de lucru.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.